Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
08 Листопада, 2023 р., 00:00
Завтра важливий день. Очікуємо історичний висновок Євросоюзу – звіт щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії. І вже готуємо наші подальші кроки – після цього звіту. Нашу законодавчу роботу, посилення інституцій держави.
07 Листопада, 2023 р., 17:00
06 та 07 листопада заступниця начальника Соледарської міської військової адміністрації Світлана ЛОЩАКОВА взяла участь в дводенному онлайн заході, під час якого відбувся круглий стіл на тему «Стан забезпечення органами державної влади та місцевого самоврядування інформаційних прав в умовах воєнного стану» та тренінг на тему «Практичні аспекти дотримання інформаційних прав в умовах воєнного стану».
07 Листопада, 2023 р., 17:00
Відповідно до нововведень буде реалізована можливість надання згоди одного з батьків на тимчасовий виїзд за межі України дитини в супроводі другого з батьків з використанням  мобільного додатка Порталу Дія та накладанням на відповідну заяву кваліфікованого електронного підпису «Дія. Підпис» («Дія ID»).
07 Листопада, 2023 р., 14:20
7 листопада в Цетрі підтримки мешканців Соледарської громади «Соледар дорога додому» в м. Дніпро спеціалістами Право на захист були проведені групові консультації з юридичних питань. Мешканці Соледарської громади отримали консультації за наступних тем: зміни в порядку отримання допомоги на проживання ВПО (Постанова КМУ № 332); особливості та деякі проблеми отримання компенсації за пошкоджене/знищене майно в результаті бойових дій; статус ВПО: міжнародні стандарти та національне законодавство.
07 Листопада, 2023 р., 14:18
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА в співпраці з БО «Лікарі без кордонів» жителі с. Никифорівка отримали медикаменти. Щиро дякуємо усім причетним до видачі допомоги! Ваша підтримка дуже важлива та необхідна! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо та сподіваємось на подальшу співпрацю!
07 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
07 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
07 Листопада, 2023 р., 00:00
Ресурс держави, ресурс бюджету, ресурс нашої уваги та емоцій, ресурс наших зусиль – усе це потрібно для нашої перемоги. Я повторю ще раз. Усі ми бачимо, як люди вимагають направити бюджетні ресурси не на бруківку й ремонти вулиць, а на допомогу обороні. Так і треба. Усі ресурси направляти на те, щоб Україна стала сильніше.
06 Листопада, 2023 р., 17:08
Мінреінтеграції роз’яснює щодо виплат ВПО, яких розміщено в інтернатних закладах. У 154 інтернатних закладах знайшли прихисток понад 5 тисяч переселенців. Значна частина з них – внутрішньо переміщені особи. Аби люди отримували належні їм виплати, фахівець із соціальної роботи одного з пансіонатів звернулася до Мінреінтеграції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь