Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Листопада, 2023 р., 18:45
Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі та багаті врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Тому свято осені для дошкільнят — це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка, особлива атмосфера тепла та затишку.
10 Листопада, 2023 р., 15:10
10 листопада в центрі підтримки мешканців Соледарської громади "Соледар: дорога додому" м. Дніпро, завдяки допомозі IOM Ukraine за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія Гошка жителям Соледарської громади продовжено видачу наборів посуду, матраців та комплектів постільної білизни. Людям, які залишили свої домівки така допомога вкрай необхідна в повсякденному побуті.
10 Листопада, 2023 р., 13:57
Донецька облдержадміністрація підписала меморандум про взаємодію та співпрацю з ТОВ "Ю-КОНТРОЛ". 
10 Листопада, 2023 р., 12:53
Враховуючи ситуацію, що склалася на території усього Бахмутського району, а саме ведення активних бойових дій в наслідок збройної агресії з боку російської федерації Бахмутське районне управління ГУ ДСНС України у Донецькій області рекомендує дотримуватися та виконувати наступні заходи пожежної безпеки України, що значно підвищить рівень пожежної безпеки під час проходження осінньо- зимового періоду:
10 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
10 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
10 Листопада, 2023 р., 00:00
Працюємо з усіма партнерами заради систем ППО для України – стараємося фактично щотижня додавати сили нашому повітряному щиту. Що більш захищеним буде українське небо, українські міста й села, то більше буде можливостей у наших людей для економічної активності. Зокрема, і для виробництв – у тому числі оборонних виробництв. Хоч би що відбувалось у світі, Україна матиме свою силу, щоб захищати свій суверенітет.
09 Листопада, 2023 р., 18:00
У небезпечних районах банки можуть облаштовувати мобільні робочі місця в укриттях. На Донеччині працівники банківських установ часто наражаються на небезпеку під час роботи. Також ризикують і відвідувачі банків.
09 Листопада, 2023 р., 15:14
Створювати спокій під час повітряних тривог: новий серіал на Дія.Освіта про роботу вчителем під час війни. Дистанційне навчання, відсутність електрики та повітряні тривоги заважають працювати, як раніше? Створили серіал для вчителів «Навчання під час воєнного стану». Переглядайте й дізнавайтеся, як працювати ефективно та без зайвих нервів, попри зовнішні обставини.
09 Листопада, 2023 р., 12:11
12 послуг для бізнесу за 20 хвилин.Уряд підтримав створення комплексної послуги. Українці за однією заявою зможуть отримати сервіси, необхідні для ведення власної справи. Е-Підприємець міститиме 12 послуг для бізнесу: від реєстрації ФОП — до відкриття банківського рахунку. Не треба буде ходити по різних установах, збирати довідки та зайві папірці, щоб отримати послуги, треба лише мати гаджет та 20 хвилин вільного часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь