Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2023 р., 10:32
Ви власник бізнесу і використовуєте незадекларовану працю? Пам’ятайте, що незадекларована праця - це ризик для вас і вашого бізнесу. Ви можете втратити досвідчених і кваліфікованих працівників, які знайдуть краще місце роботи. Ви можете отримати штраф за порушення трудового законодавства. Ви можете мати проблеми з отриманням кредитів, інвестицій, державних замовлень. Ви погіршуєте економічну ситуацію в країні, особливо під час війни, зменшуючи надходження до бюджету і соціальних фондів. Платіть своїм працівникам білу зарплату і оформляйте їх за трудовим договором. Задекларована праця - це ваша репутація і ваш успіх!
05 Грудня, 2023 р., 09:15
5 грудня світова спільнота відзначає свято, яке близьке кожному, хто завжди там, де потрібна безкорислива допомога – День волонтера. Волонтер - це спосіб життя і мислення, це той, хто добровільно, за покликом серця, віддає свою енергію, час, ресурси і все своє життя заради допомоги іншим. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання, тяжка робота 24/7, постійна втома і виснаження.
05 Грудня, 2023 р., 09:10
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
05 Грудня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
05 Грудня, 2023 р., 00:00
Тільки за минулу ніч, під час чергового нальоту «шахедів», вдалося знищити 18 дронів. Більшість. Більшість зі знищених – результат саме мобільних вогневих груп. Так і має бути. Я дякую всім, хто тренує воїнів таких груп і хто працює для їхнього забезпечення всім необхідним.
04 Грудня, 2023 р., 14:33
Наші захисники невпинно продовжують обороняти Україну від окупантів, а українці, намагаються бути їхньою гідною опорою та підтримкою у тилу. Щоб подарувати Захисникам та Захисницям частинку світла і тепла, жителі Соледарської  громади в м. Києві  долучились 04.12.2023 до  виготовлення окопних свічок. Війна триває й ми маємо робити все, щоб допомогти нашим воїнам у холодну пору.Зігріваємо наших Захисників разом!
04 Грудня, 2023 р., 14:11
Реалізація міні-ініціативи «Сенсорна кімната» на базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у Дніпрі в дії! В останні дні осені та перші дні зими фахівчиня ІРЦ Ольга Гречко  на логопедичних заняттях розбирала з дітьми діалогічне мовлення, вміння узгоджувати іменники з прикметниками та дієсловами,  виконувала з ними вправи на розвиток артикуляційного апарату.
04 Грудня, 2023 р., 10:00
Що ви втрачаєте працюючи без укладення трудового договору? Незадекларована праця - це не тільки порушення закону, а й втрата прав і гарантій для працівників. Якщо ви працюєте без трудового договору, ви не можете розраховувати на гарантовані оплачувані відпустки, лікарняні, компенсацію в разі нещасного випадку. Ви також не маєте захисту від свавільного звільнення, зниження зарплати, перевантаження роботою. Не дайте себе обдурити роботодавцям, які пропонують вам працювати без трудового договору, із зарплатою «в конверті» або за цивільно-правовими договорами.
04 Грудня, 2023 р., 09:45
Увага! Шановні мешканці Соледарської міської територіальної громади, які потребують гуманітарної допомоги та ще НЕ РЕЄСТРУВАЛИСЬ (НЕ ЗАПОВНЮВАЛИ АНКЕТУ), з метою оновлення та доповнення інформації можуть це зробити за наступним посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWimwFhIm00kOMWqudclVLjdY3oVtiFQvuLt_rCv3NZp2jqg/viewform

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь