Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Жовтня, 2023 р., 16:53
На Донеччині пройшло перше засідання обласної робочої групи "Прозорість та підзвітність". Мета групи - контролювати питання, які стосуються використання в області коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії:  запланованих та здійснених публічних закупівель робіт, послуг та товарів, проведення оплат, здійснення робіт та постачання товарів задля попередження зловживання службовим становищем. Так, сьогодні були розглянуті питання тендерних закупівель у Добропільській громаді.
26 Жовтня, 2023 р., 16:45
Продовжує свою роботу Сенсорна кімната на базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у Дніпрі. Цього тижня фахівчиня ІРЦ Ольга Гречко на логопедичних заняттях знайомила дітлахів із словником за різними лексичними темами. Також пані Ольга розбирала з дітьми діалогічне мовлення, виконувала з ними вправи на розвиток артикуляційного апарату, вчила  мовному диханню та тренувала дрібну моторику.
26 Жовтня, 2023 р., 14:12
Повна назва документа державного планування місцевого рівня: проєкт Програми економічного і соціального розвитку Соледарської міської територіальної громади  на 2024 рік (далі - Програма).
26 Жовтня, 2023 р., 14:00
26 жовтня начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у онлайн-нараді з питань роботи пунктів незламності, яку з очільниками військових адміністрацій області проводив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.
26 Жовтня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
26 Жовтня, 2023 р., 00:00
Хмельницька область, місто Славута. Там триває фіксація всієї шкоди від вибуху російських дронів минулої ночі. «Шахеди» були збиті, але багато пошкоджених будинків: вибите скло у вікнах, двері, дахи будівель.
25 Жовтня, 2023 р., 13:44
У жовтні місяці було відновлено освітній процес у дистанційному форматі з дітьми старшої групи на базі дошкільного підрозділу Васюківської гімназії. Роботу з дітьми розпочала вихователь закладу дошкільної освіти Світлана Зінько. Під час онлайн – заняття з логіко-математичного розвитку «Подорож до лісу» вихованці групи закріпили вміння складати та порівнювати предмети,  навички лічби в прямому та зворотному напрямку, систематизували знання про геометричні фігури за допомогою дидактичної гри «На що схоже?». Разом з їжачком провели зорову гімнастику та фізхвилинку за допомогою інтерактивного відео. Діти та батьки отримали позитивні емоції та задоволення від заняття.
25 Жовтня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь