Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2023 р., 15:57
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА в співпраці з БФ "ЯНОГЛИ СПАСІННЯ" жителям с.Никифорівка було доставлено продуктові набори, також завдяки благодійному фонду «Руки допомоги» жителі отримали гігієнічні набори.
03 Листопада, 2023 р., 15:21
3 листопада начальник Соледарської МВА Сергій ГОШКО взяв участь у нараді, яку з начальниками військових адміністрацій області, керівництвом обласного та районних ТЦК та СП провів заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.
03 Листопада, 2023 р., 15:16
03 листопада 2023 року в м. Новомосковськ та м. Павлоград мешканці Соледарської громади отримали гуманітарну допомогу, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine(GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF).Допомога доставлена волонтерами GEM за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Сергія ГОШКА.
03 Листопада, 2023 р., 13:47
Донецька обласна служба зайнятості створює кадровий резерв працівників державних органів. Фахівці державної служби й органів місцевого самоврядування на сьогодні найбільш затребувані для роботи на деокупованих територіях області. Створення кадрового резерву працівників державних органів дозволить забезпечити кадрами військові адміністрації та інші державні органи на звільнених територіях регіону.
03 Листопада, 2023 р., 12:36
Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку — свою та своїх дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки з ними. Цього ж треба навчати і наших дітей.
03 Листопада, 2023 р., 10:39
З 01 листопада по 20 листопада 2023 року Мінагрополітики розпочинає прийом заявок та документів для отримання державної підтримки (https://minagro.gov.ua/news/do-uvagi-silskogospodarskih-tovarovirobnikiv-yaki-vikoristovuyut-meliorovani-zemli2 ) через Державний аграрний реєстр (https://www.dar.gov.ua/) на виконання положень Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі, та організаціям водокористувачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 р. № 1070 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 р.№ 1110).
03 Листопада, 2023 р., 10:00
Сьогодні подвійне свято – День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ. Цей день є важливим нагадуванням про важливість таких спеціалістів як ви. Ви працюєте здалека, іноді непомітно. Проте саме завдяки вашій мужності, професіоналізму і відданості справі, вдається реалізовувати навіть найскладніші військові операції.
03 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
03 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
03 Листопада, 2023 р., 00:00
Наші воїни. Наша вдячність. Ті, хто відзначився за цей день. Вугледарський напрямок – наша міцна 72-га окрема механізована бригада. Я дякую вам, хлопці! Марʼїнка – десантники «Сімдесятдевʼятки», молодці!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь