Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2023 р., 18:55
28 - 31 жовтня 2023 року на Івано - Франківщині пройшов 2 етап підготовки представників молодіжних організацій Донеччини під гаслом: "Молодіжна робота під час війни"#вГору.
02 Листопада, 2023 р., 18:45
Зустрівся з міністром оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Поінформував про ситуацію на полі бою. Обговорили подальшу підтримку Нідерландів у посиленні українських захисників та безпеку «зернового коридору». Дякую за важливі рішення на допомогу Україні. Вони ставали сигналом для інших партнерів – як це було з Patriot та F-16. Це вагома підтримка для нашої армії, для наших людей.
02 Листопада, 2023 р., 15:59
Через Програму USAID АГРО, уряд США в межах ініціативи AGRI-Україна для весняної посівної кампанії 2024 року, безоплатно наддасть 7 тисячам українським агровиробникам мінеральні добрива, загалом 14 тисяч тонн, у вигляді карбаміду (https://minagro.gov.ua/news/programa-usaid-agro-nadast-mineralni-dobriva-dlya-7000-ukrayinskih-agrovirobnikiv-na-vesnyanu-posivnu-2024).
02 Листопада, 2023 р., 15:49
Начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь в онлайн трансляції відкриття Офісу відновлення та розвитку Донецької області, який відкрили сьогодні у Дніпрі. З початком повномасштабної війни Дніпро став справжнім хабом як для переселенців з Донеччини, так і для місцевих органів влади, тож не дивно, що Офіс працюватиме саме тут.
02 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
02 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
02 Листопада, 2023 р., 00:00
Ми цінуємо нашу Європу, Європу взаємодії, а не суперечок, Європу людей, а не ідеологій, бо тільки таким наш континент здатен захищати й захистити людські життя і в країнах Європи, і у світі. Я впевнений, що Україна зробить нашу Європу сильнішою, ніж будь-коли, і ми працюємо максимально активно, щоб не залишилося жодної перешкоди для нашого вступу у Європейський Союз. А також я впевнений, що як би не розвивалися події у світі, в інших наших партнерів і в Америці, і будь-де ще, все одно єдність перемагатиме. Єдність, а не розділення. Єдність, а не заклики до самоізоляції.
01 Листопада, 2023 р., 19:25
Зустрівся з українською делегацією на третій зустрічі радників із національної безпеки щодо імплементації Формули миру, яка відбулася 28–29 жовтня в Мальті. Обговорили підсумки цієї зустрічі.
01 Листопада, 2023 р., 16:07
01 листопада 2023 року в м.Камʼянське мешканці Соледарської громади отримали гуманітарну допомогу, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF). Допомога доставлена волонтерами GEM за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Сергія ГОШКА.
01 Листопада, 2023 р., 14:00
Алгоритм дій на випадок депортації людини до рф чи білорусі

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь