Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2023 р., 00:00
Наші воїни. Сьогодні на селекторі доповідали розвідка, Головком, СБУ, міністр оборони. Загалом про ситуацію на фронті, конкретні напрямки. Снаряди, техніка, все для фронту. Авдіївка, Купʼянськ, Бахмут. Також південні напрямки. Дуже інтенсивні російські штурми, і особливо – на Донеччині.
14 Листопада, 2023 р., 19:23
У сенсорній кімнаті на базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у Дніпрі фахівчиня ІРЦ Людмила Твердохліб систематично проводить корекційно-розвиткові заняття для дошкільнят та дітей з особливими освітніми потребами. Заняття направлені на встановлення контакту, зняття психологічної напруги, здійснення діагностики емоційного стану, виявлення причин страхів та тривоги, вміння самостійно переборювати їх, сприяти позбавленню негативних емоцій.
14 Листопада, 2023 р., 17:14
БАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ ОНЛАЙН ПІДТРИМКУ! Ми пропонуємо допомогу кожному, хто її потребує. Якщо Ви шукаєте роботу або бажаєте отримати професію, то Вам до нас. Задля цього не потрібно нікуди ходити, достатньо подати онлайн - заяву на статус безробітного у наступний спосіб:
14 Листопада, 2023 р., 17:13
Донецька обласна служба зайнятості створює кадровий резерв працівників державних органів. Фахівці державної служби й органів місцевого самоврядування на сьогодні найбільш затребувані для роботи на деокупованих територіях області. Створення кадрового резерву працівників державних органів дозволить забезпечити кадрами військові адміністрації та інші державні органи на звільнених територіях регіону.
13 Листопада, 2023 р., 17:30
Сьогодні Мустафі Джемілєву виповнилося 80 років. Привітав його, подякував за захист свободи України й кримськотатарського народу та відзначив званням Героя України. Сильна, достойна, смілива людина. Життя, присвячене захисту волі народів. Побажав того, чого бажаємо ми всі: перемоги України та свободи для всіх частин нашої держави. І робимо все, щоб наблизити звільнення Криму.
13 Листопада, 2023 р., 17:24
86% від загальної кількості випадків платіжного шахрайства за 2022 рік відбулися в мережі Інтернет. Шахраї виманюють дані банківський карток, коди, логіни та паролі через фішингові посилання, які ведуть на шахрайські сайти.
13 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
13 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
13 Листопада, 2023 р., 00:00
Ми пройшли вже майже половину листопада і маємо бути готовими до того, що ворог може збільшити кількість ударів дронами чи ракетами по нашій інфраструктурі.
12 Листопада, 2023 р., 00:00
Сьогодні – річниця звільнення міста Херсона, і я вдячний усім, хто згадував, як херсонці протистояли окупанту, як чекали на повернення українського прапора і як зустрічали наших воїнів. Дякую всім, хто сьогодні вшанував пам’ять тих, хто віддав своє життя, щоб Херсон, як і вся наша держава, були вільними. Дуже важливо пам’ятати, хто і як боровся заради України, хто і як рятував життя людей і нашої держави. Я дякую й усім журналістам, які про це нагадують, кожному й кожній, хто береже цю пам’ять про визволення Херсона й про хоробрість херсонців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь