Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2023 р., 09:20
Шановні працівники культури! Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.
09 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
09 Листопада, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
09 Листопада, 2023 р., 00:00
Сьогодні був день, який історія України точно буде памʼятати. Є позитив від Єврокомісії – рекомендація почати переговори щодо членства нашої держави в ЄС. Це саме те рішення, якого ми очікували.
08 Листопада, 2023 р., 19:28
8 листопада в центрі підтримки мешканців Соледарської громади "Соледар: дорога додому" м. Дніпро, завдяки допомозі IOM Ukraine за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія Гошка жителі Соледарської громади отримали набори посуду, матраци та комплекти постільної білизни. Людям, які залишили свої домівки така допомога вкрай необхідна в повсякденному побуті.
08 Листопада, 2023 р., 10:58
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем.
08 Листопада, 2023 р., 09:34
7-8 листопада начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у виставці «Ефективні рішення для відбудови» на єдиному майданчику у ВЦ «АККО Інтернешнл» ТОВ "Експосервіс Україна". На заході зібралися стейкхолдери відновлення інфраструктури – вітчизняні та міжнародні компанії, представники законодавчої та виконавчої влади, фонди та фінансові інституції та експертне середовище.
08 Листопада, 2023 р., 09:29
Вам потрібна правнича консультація? Практикуючі юристи на відстані одного дзвінка 0 800 213 103 — контактний центр системи безоплатної правничої допомоги. Щодня на лінії консультують до 80 юристів, досвід яких дозволяє надавати практичні, дієві правничі поради для вирішення ваших питань. Зателефонувавши до контактного центру:
08 Листопада, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь