Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Грудня, 2023 р., 09:30
В Києві відбулася урочиста церемонія нагородження обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Вітаємо з визнанням та перемогою учителя початкових класів Ячмінь Наталю Леонідівну в номінації «Вчитель року».
04 Грудня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
04 Грудня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
04 Грудня, 2023 р., 00:00
Я дякую всім, хто не забуває, що фронт щодня потребує підтримки. Я дякую всім, хто працює саме заради незмінної, постійної, реальної підтримки. Дякую всім, хто розуміє, як це важливо, щоб наші люди у прифронтових районах та на тимчасово окупованій території відчували, що Україна про них пам’ятає. Пам’ятає й не залишить на знищення ворогу. Я дякую всім, хто не розчаровується, не витрачає свою дорогоцінну енергію на суперечки. Хто працює заради державних інтересів. Хто лікує і рятує. Хто вчить дітей і дійсно дбає про інтереси своїх громад. Хто виробляє зброю, снаряди для наших хлопців. Хто організовує волонтерські збори і попри все допомагає конкретним підрозділам.
03 Грудня, 2023 р., 11:25
Чи знаєте ви, що таке незадекларована праця?
03 Грудня, 2023 р., 11:07
3 грудня Україна і світ відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю (International Day of Persons with Disabilities). У 1992 р. Генеральна Асамблея ООН закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства. А цей день не визначений святом, він покликаний привернути увагу до проблем.
03 Грудня, 2023 р., 11:04
Малеча Соледарської громади відвідала планетарній у місті Дніпро. Діти розширили уявлення про планету Земля та навколишній світ, детальніше ознайомилися з планетами Сонячної системи.Цікава подорож сприяла емоційному реагуванню на красу небесної сфери. Дуже вдячні уважному і привітному колективу.Організація на вищому рівні, експонати вражаючі.Екскурсовод справжній профі провів дуже пізнавальну екскурсію.Ми дуже вдячні Вам за те, що ви є і дарує дітям незабутні враження!!!
03 Грудня, 2023 р., 10:56
У освітньому просторі "Соледар: дорога додому" з маленькими здобувачами освіти проведено  до Міжнародного дня людей з особливими потребами заняття доброти «Крок назустріч» під час проведення заходу діти усвідомили життєві проблеми людей, які потребують особливої уваги і милосердя; сприяли розвитку волонтерського руху, спрямованого на утвердження толерантності, активної соціальної дії, доброчинності; та виготовили  плакат  «Повір у себе».
03 Грудня, 2023 р., 00:00
Хочу подякувати за цей тиждень кожному й кожній з наших воїнів, усім, хто в бою, хто на бойових постах, хто виконує бойові завдання. Усім, хто допомагає, хто тренує і лікує, хто забезпечує українську силу всім необхідним. А також, звичайно, нашим рятувальникам – усьому колективу ДСНС України. Працівникам Національної поліції, Національної гвардії, які допомагали й допомагають незмінно нашим людям після російських обстрілів та після ударів негоди.
02 Грудня, 2023 р., 16:56
Щороку в Україні, як і у всій Європі,  з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка  покликана в першу чергу привернути  увагу громадськості до актуальних для  суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь