Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2023 р., 16:23
6 грудня 2023 року при Координаційному центрі підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» у м. Кривий Ріг був проведений святковий захід до свята Святого Миколая, який провів Червоний Хрест. До дітей завітав Святий Миколай та привітав дітей зі святом та подарував подарунки. Прийняли участь у святі і діти Соледарської громади. Дітлахам дуже сподобалось всі залишились задоволеними!
06 Грудня, 2023 р., 10:18
Як відбувається укладення трудового договору? Працівник має написати заяву про прийняття на роботу, надати паспорт, ІНН, за потреби – документи про освіту або інші документи. Роботодавець видає наказ про прийняття працівника на роботу, ознайомлює з ним працівника, направляє повідомлення до територіального органу податкової служби, навчає працівника безпечній роботі. Більше інформації в інфографіці: - інфографіка  1 (посилання)
06 Грудня, 2023 р., 09:47
Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України!
06 Грудня, 2023 р., 09:42
При Координаційному центрі підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» у м. Кривий Ріг був проведений майстер клас до свята Святого Миколая, діти виготовляли листівки та казкові чобітки. Прийняли участь у майстер класі і діти Соледарської громади. Діти спілкувалися між собою, розповідали про те чого вони очікують від свята, допомагали один одному. Дітлахам дуже сподобалось всі залишились задоволеними!
06 Грудня, 2023 р., 09:14
Дякую тобі, воїне-друже, що Україну любиш дуже. І я за тебе в молитві, ми переможем в цій битві!
06 Грудня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
06 Грудня, 2023 р., 08:07
Шановні ветерани та військовослужбовці Збройних сил України! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Сьогодення українського народу - безупинна боротьба за волю та незалежність своєї країни. Головний щит та меч України – військовослужбовці ЗСУ. Ви слава, гордість та надія української нації. Ви – Герої нашого часу.
05 Грудня, 2023 р., 16:16
5 грудня ми відзначаємо Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Згідно статистичних даних, оприлюднених ООН, по всьому світові нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, що допомагають на безоплатній основі всім людям, які цього потребують. В Україні налічується майже 5 тисяч, які офіційно зареєструвалися волонтерами. За результатами опитування, 57% українців долучаються до волонтерства чи благодійності, а 11% ще планують це зробити.
05 Грудня, 2023 р., 10:42
05 грудня 2023 року начальником служби у справах дітей Соледарської міської ради , спеціалістами Управління соціального захисту населення та КУ " Центр надання соціальних послуг" в м. Києві та м. Чернівці проведена інформаційна компанія до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства ".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь