Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
08 Грудня, 2023 р., 08:14
Якщо ваша робота незадекларована, ви можете зробити наступне:Вимагати від роботодавця укласти з вами трудовий договір відповідно до законодавства. Якщо він відмовляється, ви можете подати позовну заяву до суду.Пошукати іншу роботу, де ви будете мати задекларовані трудові відносини та соціальні гарантії. Ви можете скористатися послугами центрів зайнятості або інших ресурсів для пошуку роботи.
08 Грудня, 2023 р., 00:00
Як і завжди, був на звʼязку з військовими – з командувачами. Була доповідь розвідки. І хочу зараз відзначити воїнів-прикордонників. Вони не лише захищають державний кордон, але й разом з усіма воїнами Сил оборони та безпеки України бʼються на фронті заради нашої держави і людей. Дякую всім бойовим підрозділам Державної прикордонної служби України!
07 Грудня, 2023 р., 18:52
Щороку, 07 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Місцеве самоврядування в Україні відіграє важливу роль у зміцненні державності та її обороноздатності.  Війна об’єднала працівників місцевого самоврядування навколо спільної мети – стати надійним тилом для наших воїнів, опорою для внутрішньо-переміщених осіб та надійним захистом для всього населення Соледарської міської територіальної громади. 
07 Грудня, 2023 р., 12:00
З нагоди дня Збройних сил України заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін вручив державні нагороди начальникам військових адміністрацій .Так, відзнаку Президента України "За оборону України" за виявлену самовідданість при виконанні завдань із забезпечення здійснення заходів з оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією росії отримав начальник Соледарської МВА Сегій Гошко.
07 Грудня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
07 Грудня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
07 Грудня, 2023 р., 08:00
Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності і демократії.
07 Грудня, 2023 р., 00:00
Сьогодні в нас було багато міжнародної роботи. Вдалося повернути в Україну ще вісьмох українських дітей, які були депортовані в Росію з нашої тимчасово окупованої території. Я дякую Державі Катар за дієве посередництво та Дмитру Лубінцю, обмудсмену, і всій команді, яка веде цю тему.
06 Грудня, 2023 р., 17:24
На свято Миколая 6 грудня  низка резиденцій по всій країні приймала юних соледарців! У Кривому Розі при Координаційному центрі підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» Червоних Хрест організував зустріч з Святим Миколаєм! На освітньому просторі «Соледар: дорога додому» у м. Дніпрі малеча отримала подаруночки від улюбленого святого та виготовила різдвяні ялиночки, дізналася про Антипка та спільно вирішили, що вони були слухняними та чемними!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь