Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2023 р., 21:00
Зустрівся з двопартійною делегацією американських конгресменів. Україна завжди цінувала й цінує підтримку обох партій Конгресу США. Ми розраховуємо, що Сполучені Штати й надалі стоятимуть пліч-о-пліч із нами в боротьбі проти російської агресії й терору.
30 Жовтня, 2023 р., 18:09
30 жовтня 2023 року в Гуманітарному центрі допомоги внутрішньо переміщеним особам із числа мешканців Соледарської міської територіальної громади "Соледар: дорога додому" в м.Києві продовжено видачу гуманітарної допомоги, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine(GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF).
30 Жовтня, 2023 р., 16:28
30 жовтня начальником служби у справах дітей Соледарської міської ради Людмилою БОРЩ в центрі підтримки " Соледар дорога додому", проведено  інформаційно-розяснювальну акцію щодо популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт , дітей, позбавлених батьківського піклування серед мешканців Соледарської громади, які проживають у м. Києві. Обговорювали різні форми сімейного виховання, порядок влаштування дітей, права та обов'язки, основні завдання та цілі прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, усиновителів.
30 Жовтня, 2023 р., 13:20
На базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у Дніпрі продовжує свою роботу Сенсорна кімната. Кожне заняття – це захоплююча і цікава освітня  діяльність, під час якої діти не просто виконують корисні вправи, а ще отримують позитивні емоції та розширюють свій досвід. Цього тижня діти разом з  психологинею Людмилою Твердохліб на занятті «У країні Гарбузика» зняли емоційне напруження за допомогою пальчикової гімнастики «Овочі» та  виготовили гарбузика за шаблоном з круп. На занятті  «Хто це – страх?» діти вчилися розпізнавати та усвідомлювати свої емоції, малювали пальчиками, усамітнювалися та розважалися у «водоспаді зі стрічок».  Батькам фахівчиня надала поради щодо сучасних тенденцій виховання дітей в умовах війни.                   
30 Жовтня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
30 Жовтня, 2023 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
30 Жовтня, 2023 р., 00:00
Є хороша новина у підсумок зустрічі на Мальті, зустрічі радників щодо Формули миру. Погоджено заяву співголів саміту – базову й таку, що єднає. Це правильний сигнал. Щоб не відбувалося у світі, головне – це єднання заради реальної сили міжнародного права, бо це – єднання заради справедливості для України й всіх країн та народів, які можуть зазнати агресії.
28 Жовтня, 2023 р., 18:04
В.о.начальника Управління освіти Соледарської міської ради Інна Блажей в останні дні жовтня стала учасником  Всеукраїнського західу «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання», який було реалізовано  Міністерством молоді та спорту України, спільно з управлінням молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації у партнерстві з Київським обласним молодіжним центром (Управління молоді та спорту КОВА Instagram https://www.instagram.com/sport_koda_ Facebook  https://www.facebook.com/SPORTKODA Київський обласний молодіжний центр  Instagram https://www.instagram.com/kzkorkomc Facebook https://www.facebook.com/kzkorkomc ) реалізовано та спрямовано на підвищення рівня компетентностей осіб, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання або долучаються до реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, шляхом впровадження системи їх підготовки.
28 Жовтня, 2023 р., 11:15
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА в співпраці з гуманітарної організацією U-Saved жителям Соледарської громади було доставлено хліб.
28 Жовтня, 2023 р., 11:11
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА в співпраці з БФ "ЯНОГЛИ СПАСІННЯ" жителям Соледарської громади було доставлено гуманітарну допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь