Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 15:53
9 березня – день народження провідника української культури, великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У національній свідомості кожного українця Тарас Шевченко займає місце національного героя, нескореного борця за волю України. Людини, яка не просто творила, а надихала до патріотизму, боротьби за правду, свободу та гідне майбутнє нашої країни.
08 Березня, 2024 р., 15:35
Заповітами Великого Кобзаря! Саме так сьогодні прозвучало у новинах шкільного каналу Соледарської ЗОШ №13  YOUTH13.  У режимі наживо мандрували  педагоги та учні, представники органів місцевого самоврядування та мешканці Соледарської громади цікавими шляхами життя і творчості великого поета, пророка України - Т.Г.Шевченка, з нагоди 210 річчя від дня народження.  
08 Березня, 2024 р., 14:19
У Освітній простір «Соледар дорога додому» з маленькими здобувачами освіти проведена розвага «Українці ми маленькі, радо ми вітаєм неньку!» Під час розваги дітлахи грали в різні ігри, розповідали віршики , співали пісні та виготовили неймовірні подарунки для своїх матусь, отримали велику кількість позитивних емоцій та вражень. Після закінчення свята діти отримали солодкі подаруночки .
08 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
08 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
08 Березня, 2024 р., 00:00
Сьогодні погодив кандидатуру Посла нашої держави у Великій Британії. Генерал Валерій Залужний говорив мені саме про такий напрямок для себе – дипломатичний. Міністерство закордонних справ України направило відповідний запит на агреман. Наше союзництво з Британією має тільки зміцнюватися.
07 Березня, 2024 р., 16:19
ДО УВАГИ! Подовжено прийом пропозиції та зауважень. Відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Соледарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області повідомляє про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації щодо перейменування об`єктів топонімії населених пунктів Соледарської міської територіальної громади, назви яких містять або можуть містити символіку російської імперської політики.
07 Березня, 2024 р., 15:53
Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України 6 березня розпочав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
07 Березня, 2024 р., 15:48
Проходження ідентифікації ВПО особисто: у сервісному центрі ПФУ або у відділенні АТ "Ощадбанк". Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» пенсіонерам, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи до 24.02.2022 та одержують пенсію в АТ «Ощадбанк», необхідно пройти фізичну ідентифікацію. 
07 Березня, 2024 р., 13:51
Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні – одна з найбільш затребуваних соціальних послуг, які надає служба зайнятості громадянам. Особлива увага приділяється вирішенню питань зайнятості та працевлаштування людей з інвалідністю. Орієнтація на потреби клієнта, індивідуальний план працевлаштування та соціальний супровід – ключові етапи стратегії працевлаштування безробітних цієї категорії населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь