Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2024 р., 12:08
Бахмутське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області надає інформацію, щодо повідомлення, яке отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від від 13 березня 2024 року № 2024.1278-fup17 стосовно виявлення Salmonella spp. в гранульованому кормі для тварин, що експортувався з Німеччини (виробник: Interquell GmbH, Wehringen) до України (отримувач: ПП «ВІРІС», вул. Січових Стрільців 4, м. Бровари, Київська обл., 07400), по якому проводиться процедура відкликання та є небезпечне.
15 Березня, 2024 р., 12:06
Міністерством у справах ветеранів України до Порядку та умов надання безоплатної психологічної допомоги особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, затверджених постановою Кабінету Міністрів України 29 листопада 2022 року № 1338 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2023 року № 1270) (далі – Порядок та умови) (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1338-2022-%D0%BF#Text) розроблено покрокову інструкцію (інформаційну рамку) щодо подання заяви в електронній формі для отримання послуги реєстрації в Реєстрі суб’єктів надання послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей (далі – Реєстр).
15 Березня, 2024 р., 12:02
Бахмутське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області надає інформацію, щодо повідомлення, яке отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 13 березня 2024 року № 2024.0905-fup8 стосовно виявлення хлорпірифос-етилу у сушених помідорах, походженням з Тунісу (експортер: Ste antica agricole), що експортувались з Італії (пакувальник: La Cerignola di una volta) до України (отримувач: ТОВ «ГУД ПРОД ФУД», вул. Промислова 2, м. Кролевець, Кролевецький р-н, Сумська обл., 41300), по якому проводиться процедура відкликання та є небезпечне.
15 Березня, 2024 р., 09:52
Шановні земляки! Поки не сталося непоправне – евакуюйтеся до більш безпечних регіонів України! УВАГА! Триває безкоштовна евакуація населення Донеччини до територіальних громад Житомирської області. Евакуація здійснюється спеціальним поїздом.
15 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
15 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
15 Березня, 2024 р., 00:00
Сьогодні я мав нагоду подякувати працівникам нашого оборонного комплексу – людям, які присвятили своє життя українській силі. Які роблять нашу зброю, що проявляє себе на фронті, на морі, в ударах з повітря по російській системі війни. Дякую за українські снаряди, гармати, за дрони, за наші ракети, за наші системи РЕБ – за все те, що допомагає нашим воїнам битись і береже життя Україні та українців.
14 Березня, 2024 р., 16:20
Стартувала реєстрація на НМТ-2024. Відсьогодні розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Вона триватиме до 11 квітня включно.
14 Березня, 2024 р., 13:13
Мешканці Соледарської громади, які зараз перебувають в м.Кам'янське та м.Новомосковськ отримали гуманітарну допомогу, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF).
14 Березня, 2024 р., 11:18
Державні послуги для захисників і захисниць — на Гіді. Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь