Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
16 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
16 Березня, 2024 р., 00:00
Зараз в Одесі ще тривають рятувальні роботи та надання допомоги після російського ракетного удару – дуже підлого удару цих покидьків: дві ракети, і друга, коли на місце влучання прибули рятувальники та лікарі. Серед загиблих та постраждалих – фельдшери «екстренки», рятувальники ДСНС. Мої співчуття всім рідним та близьким.
15 Березня, 2024 р., 22:00
15 березня 2024 року в Гуманітарному центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб із числа мешканців Соледарської міської територіальної громади "Соледар: дорога додому" в м. Дніпро відбулася видача гуманітарної допомоги, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF).
15 Березня, 2024 р., 21:54
Голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін взяв участь у нараді Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України під головуванням першого заступника міністра Василя Шкуракова. 
15 Березня, 2024 р., 16:37
Команда підтримки реформ Мінекономіки відкриває реєстрацію на вебінар «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств». Захід відбудеться 21 березня о 16:00 в режимі онлайн.
15 Березня, 2024 р., 16:32
Донецька обласна служба зайнятості створює кадровий резерв працівників державних органів. Фахівці державної служби й органів місцевого самоврядування на сьогодні найбільш затребувані для роботи на деокупованих територіях області. Створення кадрового резерву працівників державних органів дозволить забезпечити кадрами військові адміністрації та інші державні органи на звільнених територіях регіону.
15 Березня, 2024 р., 16:26
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем.
15 Березня, 2024 р., 12:53
Увага! З 23 березня 2024 року розпочинається безкоштовна евакуація до територіальних громад Рівненської області! Триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини.Через активні бойові дії потрібно, щоб якомога більше людей покинули область вже зараз, виїхавши у безпечніші регіони України. Бо зараз найважливіше - зберегти життя!
15 Березня, 2024 р., 12:47
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА жителі Никифорівського старостинського округу отримали продуктові набори та овочі від World Central Kitchen.  Щиро дякуємо усім причетним до видачі допомоги! Ваша підтримка дуже важлива та необхідна! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь