Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Лютого, 2024 р., 15:23
При Українському ветеранському фонді діє “гаряча лінія”. Психологи Українського ветеранського фонду допомагають у кризових ситуаціях. При Українському ветеранському фонді Міністерства у справах ветеранів України, працює “гаряча лінія” кризової допомоги.
06 Лютого, 2024 р., 12:20
В Україні запрацював Державний реєстр санкцій. У ньому громадяни зможуть безкоштовно знайти інформацію про субʼєктів, щодо яких застосували санкції. Про це повідомляється на сайті Ради національної безпеки і оборони України.
06 Лютого, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
06 Лютого, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
06 Лютого, 2024 р., 00:00
Сьогодні зранку ми обговорили з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем посилення політики героїв – політики ветеранів. Кроки, які вирішать наявні проблеми в цій сфері та додадуть впевненості нашим людям. Кроки перезавантаження. І не тільки в цьому напрямі. За всієї поваги до пані міністра, це питання виключно менеджменту. Україні потрібні сила, свіжа енергія й достатнє лідерство в кожній сфері. Ми повинні перемогти в цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо. Україна переможе.
05 Лютого, 2024 р., 18:35
Кропивницький. Провів нараду щодо стану справ у регіоні. Кіровоградщина – один із тих регіонів, який активно допомагає країні вистояти як економічно, так і безпеково. Область відновлює потенціал своїх підприємств. Обговорили питання допомоги внутрішньо переміщеним особам, майже 90 тисяч яких залишилися жити на Кіровоградщині. Важливе збереження та створення робочих місць. Окремо поспілкувалися щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури, посилення ППО. Важливо нарощувати системи РЕБ.
05 Лютого, 2024 р., 18:00
Україна і Канада запустили роботу Міжнародної коаліції за повернення українських дітей. Її перше засідання відбулося в Києві, повідомляє сайт Президента України. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак подякував присутній на заході міністерці закордонних справ Канади Мелані Жолі за лідерство у цій важливій справі. Він додав, що повернення викрадених дітей є основою плану дій Bring Kids Back UA, ініційованого Володимиром Зеленським.
05 Лютого, 2024 р., 14:29
Тепер для заявки на виплату сімʼям загиблих військовослужбовців треба менше документів. Нагадаємо, Уряд ухвалив зміни, що дозволять пришвидшити виплати родинам загиблих. Така ініціатива також дозволила зменшити необхідний перелік  документів для звернення до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).
05 Лютого, 2024 р., 12:40
Які категорії людей з-поміж ВПО продовжать отримувати виплати після 1 березня
05 Лютого, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь