Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2024 р., 12:31
ДО УВАГИ! Подовжено прийом пропозиції та зауважень. Відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Соледарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області повідомляє про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації щодо перейменування об`єктів топонімії населених пунктів Соледарської міської територіальної громади, назви яких містять або можуть містити символіку російської імперської політики.
12 Березня, 2024 р., 11:53
Понад 481 млн гривень у минулому році вкрали карткові шахраї в українців. Це на 46% більше ніж у довоєнному 2021 році.
12 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
12 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
12 Березня, 2024 р., 00:00
Сьогодні більшу частину дня – військові, воєнні питання. Перше – Ставка. Детальні доповіді щодо кожного напрямку на нашому фронті, від Купʼянського до Херсонщини. Головком, начальник Генштабу, командувачі за напрямками, Міністерство оборони.
11 Березня, 2024 р., 16:14
Бути поряд, стати надійною опорою, допомогти кожному, хто цього потребує – усе це ставить на меті наша пілотна Програма життєстійкості. До неї долучилися вже 143 громади – у кожній з яких зʼявляються Центри життєстійкості. Там безкоштовно можна отримати професійну допомогу, підтримку та навчитися давати раду зі стресами і складними обставинами.
11 Березня, 2024 р., 14:19
В сонячному весняному парку м.Дніпро діти Соледарської громади відвідали дитячий розважальний захід від Благодійного фонду «Сили тяжіння» за підтримки спонсорів - компанії «Ароматека» та кондитерської фабрики «Стимул»  було вдосталь дитячого сміху, розваг та веселощів.Діти отримали шалені яскраві емоції від активних конкурсів та майстер-класу з виготовлення весняних квітів на свіжому повітрі.
11 Березня, 2024 р., 10:11
За сприяння Мінреінтеграції в межах інформаційної кампанії «Обережно: МІНИ» було створено та поширено серію мультиплікаційних роликів для дітей на тему мінної безпеки.З січня 2024 року для всіх, хто перебуває в дорозі, триває цілодобова трансляція роликів на екранах найбільш людних вокзалів країни, зокрема у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Луцьку.
11 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь