Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2022 р., 19:05
Документи, які необхідно мати при евакуації: паспорт, водійське посвідчення, свідоцтво про народження, акти приватизації на землю, документи на авто, закордонний паспорт, ідентифікаційний код, документи на отримання соціальних виплат. Все це потрібно відсканувати та скинути на флешку.
24 Лютого, 2022 р., 12:27
24 лютого 2022 року відбулася нарада під головуванням міського голови. На нараді були присутні представники спільного центру контролю та координації з питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).
24 Лютого, 2022 р., 08:48
Тримаймося і не панікуємо. Влада на місцях. Працюємо. Інформуватимемо мірою надходження інформації.
23 Лютого, 2022 р., 17:02
23 лютого відбулась чергова 17 сесія Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області восьмого скликання. Головував на сесії міський голова Євген Пластун. В  засіданні сесії взяли участь 19  депутатів міської ради. В порядку денному 35 питань. На початку засідання міський голова привітав з Днем народження депутата Віталія Колісніченко і побажав йому здоров’я та плідної праці на благо громади. Після обрання лічільної і редакційної комісій та секретаріату сесії п’ятьдепутатів  фракції «Опозиційна платформа - за життя » залишили зал засідань.Сесія, маючи кворум, продовжила свою роботу.
22 Лютого, 2022 р., 15:18
22 лютого на площі біля комунального закладу «Соледарський міський центр культури та народної творчості» міста Соледар, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандиського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, пройшов «Марафон Єднання!»
21 Лютого, 2022 р., 16:34
Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Рідною мовою прийнято називати мову нації, мову предків, яка пов’язує дитину з її народом, з попередніми та наступними поколіннями.
21 Лютого, 2022 р., 16:24
21 лютого відбулась позачергова 16 сесія Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області восьмого скликання. Головував на сесії міський голова Євген Пластун.  В роботі сесії взяли участь  15 депутатів міської ради. В порядку денному  засідання 3 питання.   Депутати затвердили порядок денний  сесії, Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони Соледарської міської територіальної громади  на 2022-2025 роки, внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік.
21 Лютого, 2022 р., 09:31
20 лютого у комунальному закладі «Соледарський міський центр культури та народної творчості» відбувся Мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні. В заході взяли участь: заступник міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики - Світлана Редченко, представники міської ради, делегації закладів культури та освіти громади, депутати Соледарської міської ради, учні навчальних закладів громади та учасник Євромайдану. Усі учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання і було запалено свічки пам’яті.  По завершенню, кожен долучився до всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті», яка пройшла у сквері по вулиці Парковій, міста Соледар. Ми пишаємося Героями, які примножують славу нашої держави, відстоюють її територіальну цілісність і незалежність, борються, щоб на нашій святій землі панували мир, злагода і добро. Захід пройшов з дотриманням усіх протиепідемічних карантинних обмежень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь