Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2022 р., 16:43
З метою популяризації волейболу в Соледарській міській територіальній громаді, пропаганди здорового способу життя, укріплення зв’язків між спортивними поколіннями та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 12 лютого 2022 року, за підтримки міського голови Євгена Пластуна, відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд Соледарської міської громади.
14 Лютого, 2022 р., 16:40
З метою виявлення обдарованих дітей, сприяння їх творчому розвитку, пропагування кращих зразків образотворчого та декоративно-вжиткового мистецтва, народних художніх ремесл, вивчення та збереження українських національних традицій 11.02.2022 року на базі центра дітей та юнацтва Соледарської міської ради проведено І етап конкурсу  з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» серед учнів закладів освіти громади та центру дітей та юнацтва Соледарської міської ради.
11 Лютого, 2022 р., 14:09
10 лютого 2022 року пройшло перше в 2022 році засідання колегії Управління освіти Соледарської міської ради під головуванням в. о начальника Інни Блажей, яка підвела підсумки роботи Управління освіти за минулий рік та окреслила основні завдання освітньої галузі Соледарської міської територіальної громади на 2022 рік.
10 Лютого, 2022 р., 12:42
Кількість  страхувальників, які перебували на обліку у відділенні  станом на 01.01.2022 року   становила 7703 осіб , із них юридичних осіб – 2847 , фізичних осіб – 4838, членів фермерського господарства-18.
08 Лютого, 2022 р., 16:38
Стан, який склався сьогодні з пожежами, свідчить, про наявність складних проблем в протипожежному захисті житлового сектору. А саме з початку 2022 року на території Бахмутського району відбулося 23 пожежі, на яких загинуло 4 особи, знищено та пошкоджено 18 будинків та споруд.  
08 Лютого, 2022 р., 12:31
7 лютого відбулось засідання робочої групи з впровадження гендерно орієнтованого бюджетування  в рамках співпраці  Соледарської міської ради  з ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» з ООН Жінки Програми ООН з відновлення та розбудови миру в межах реалізації проєкту «Посилення  спроможності місцевих органів влади та участі вразливих груп населення  у плануванні  та бюджетуванні  заснованому на принципах прав людини та гендерних аспектах».
04 Лютого, 2022 р., 14:08
До 79-ї річниці боїв за Солерайон у Другій світовій війні, 04 лютого 2022 р., відбулося покладання квітів до Братської могили, та пам’ятникам загиблим розташованих у м. Соледар.
04 Лютого, 2022 р., 08:22
ACTED оголошує конкурс грантів для навчання в IT сфері особам (перевага надається жінкам), які відносяться до найбільш вразливого населення та постійно проживають (в тому числі внутрішньо переміщені особи) на території Донецької та Луганської областей підконтрольній уряду України. Програма реалізується за підтримки Embassy of Canada in Ukraine та Canada’s International Development – Global Affairs Canada.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь