Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2022 р., 08:00
Нехай сили небесні вас оберігають!  Дякуємо, за вашу відвагу та хоробрість!
09 Березня, 2022 р., 13:07
Сьогодні, виповнюється 208 річниця з дня народження видатного українського поета і художника, прозаїка і етнографа Тараса Григоровича Шевченко, який вільно працював і українською і російською мовами. Він народився 9 березня 1814 року у сім’ї кріпосного селянина у селі Моринці Київської губернії ( нині Черкаська область).
08 Березня, 2022 р., 08:29
Шановні, дорогі, чарівні і прекрасні жінки Соледарської міської територіальної громади !
07 Березня, 2022 р., 14:04
Останнім часом находить інформація що в період комендантської години незнайомі стукають у двері та вікна перших поверхів нібито для перевірки лічильників та документів! Соледарська міська рада Бахмутського району Донецької області повідомляє, що жоден представник від комунальних підприємств громади та міських служб не здійснює обходу громадян з метою перевірки документів та лічильників при ВІЙСЬКОВОМУ ПОЛОЖЕННІ. Шановні жителі, будьте пильні та уважні, не відчиняйте нікому двері та вікна своїх будинків при КОМЕНДАНТСЬКОМУ ЧАСІ ОСОБЛИВО, не ведіться на провокації!
05 Березня, 2022 р., 18:03
Шановні мешканці нашої громади! На сьогодні, ситуація у громаді спокійна!
02 Березня, 2022 р., 17:03
Управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації повідомляє, що всі соціальні виплати у березні 2022 року будуть проведені вчасно та в повному обсязі. У зв’язку із ситуацією, що склалася на території Бахмутського району Управління працює у дистанційному режимі.
02 Березня, 2022 р., 16:58
Звертаємось до жителів громади неухильно виконувати умови  «КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ»  та  дотримуватись режиму СВІТЛОМАСКУВАННЯ.
02 Березня, 2022 р., 16:47
Шановні жителі громади, зберігайте спокій, не піддавайтеся паніці та довіряйте лише перевіреним джерелам інформації, дуже багато фейків!
01 Березня, 2022 р., 17:59
Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з метою  поінформованості населення "Про особливості виплати та доставки пенсій, грошових допомог на період введення воєнного стану", посилання на першоджерела:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь