Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Квітня, 2022 р., 18:50
5 квітня о 9:00 в приміщенні ДК Солянник будуть видавати гуманітарні продуктові набори.  Допомогу можуть отримати: - інваліди 1 та 2 груп - багатодітні родини - одинокі матері - родини які мають дітей з інвалідністю - мешканці 70+ років Жителі сіл зможуть отримати гуманітарну допомогу в своїх старостинських округах 5 квітня о 9-00
04 Квітня, 2022 р., 11:02
Як заначив Павло Кириленко ,на своїй сторінці у фейсбук: "Закликаю всіх, хто мешкає у прифронтових населених пунктах, скористатися можливістю і виїхати у безпечне місце. Особливо це стосується дітей, літніх людей, осіб з інвалідністю та тих, чиє життя залежить від наявності специфічних ліків. Евакуація – це тимчасово. Головне – зберегти життя тут і зараз." (https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=517812813234611&id=100050176913214)
03 Квітня, 2022 р., 15:10
01.04.2022 року, за підтримки міського голови Євгена ПЛАСТУНА, ініціативи депутата Соледарської міської ради 8 скликання Ігора ЗЕЛЕНОГО та активістів, Соледарська міська територіальна громада отримала гуманітарний вантаж від ПРАТ "Миронівський хлібокомбінат" а саме м'ясо курятини.
01 Квітня, 2022 р., 12:35
Завдяки Донецькій облдержадміністрації в особі Павла Кириленка та Бахмутської райдержадміністрації в особі Олексія Рослова, Соледарська громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу, і ми маємо можливість забезпечити потребуючим громадян продовольчими товарами, у цей складний для всіх час, також величезна подяка небайдужим нашим мешканцям за допомогу, яку ви надаєте практично щодня!
30 Березня, 2022 р., 15:06
Шановні жителі громади, зберігайте спокій, не піддавайтеся паніці та довіряйте лише перевіреним джерелам інформації, дуже багато фейків!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь