Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
08 Квітня, 2024 р., 00:00
Фронт та захист наших міст. Був увесь день на зв’язку з військовими – з Головкомом, також з керівником Служби безпеки України та міністром внутрішніх справ. І щодо ситуації на передовій, і щодо російських ударів по нашій країні – окрема увага, звичайно, Харкову. Ситуація в місті – дуже жорстка, постійний російський терор, тепер ще й фактично щоденно – авіабомбами. Ми шукаємо можливості дати Харкову більше захисту неба – і це завдання як для військових, так і для всіх дипломатів України – для кожного й кожної, хто відповідає за міжнародну комунікацію, хто щоденно має бути в діалозі з партнерами.
07 Квітня, 2024 р., 18:06
Десять років тому в Україні розпочалась одна з найважливіших реформ — реформа децентралізації. Громади отримали значні повноваження та ресурси, а разом з тим і значну відповідальність.
07 Квітня, 2024 р., 17:13
Поспілкувався з амбасадорами фандрейзингової платформи United24 – Френсісом Фукуямою, Скоттом Келлі, Річардом Бренсоном, Мішею Коллінзом, Марком Геміллом, Лієвом Шрайбером, Кетрін Винник та Іванною Сахно, Тімоті Снайдером, Бредом Пейслі, а також Вейном Сермоном, Беном МакКі та Маком Рейнольдсом з гурту Imagine Dragons.
07 Квітня, 2024 р., 15:05
За підсумками п’ятої у 2024 році хвилі подачі заяв було визначено 47 переможців ветеранського компоненту програми «Власна справа». Держава інвестує в започаткування або розвиток їхнього бізнесу через гранти 21 мільйон гривень. Про це повідомляє Урядовий портал.
07 Квітня, 2024 р., 10:02
ЗНАЙОМСЯ ЗІ СВІТОМ ПРОФЕСІЙ За статистикою підліток знає в середньому 40-50 професій, в той час коли у світі їх нараховується майже 50 тисяч. Тобто через брак інформації ми обмежуємо себе у виборі. Світ професій цікавий та різноманітний, але пам’ятай, що ідеальної освіти чи професії не існує. Ніякий диплом не буде гарантувати високу заробітну плату або прихильність роботодавців, якщо ти не будеш розвиватися в професії.
07 Квітня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
07 Квітня, 2024 р., 00:00
Ми зробимо все можливе, неможливе, щоб світ і надалі підтримував Україну та дійсно бачив, які героїчні наші люди, бачив, як українці захищають свою державу, свої міста і села, як відновлюють життя попри все і як знищують окупанта. Бо Росія саме на це заслуговує – Росія заслуговує на те, щоб програти. Усім заслуговує, що вона робить. Усім своїм терором.
06 Квітня, 2024 р., 15:00
Сіверська міська військова адміністрація систематично забезпечує Сили оборони необхідною технікою та устаткуванням. 
06 Квітня, 2024 р., 14:54
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА жителі Соледарської громади, які ще залишаються на території громади отримали продуктові набори та хліб від БФ "Янголи Спасіння», а також миючі засоби БФ "Руки допомоги".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь