Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Серпня, 2022 р., 08:49
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
25 Серпня, 2022 р., 08:51
ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ПРОДОВЖУЄ ФІНАНСУВАННЯ ПЕНСІЙ СЕРПНЯ
25 Серпня, 2022 р., 08:06
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
24 Серпня, 2022 р., 16:15
З метою створення належних умов для реалізації та зберігання сільськогосподарської продукції (зернових та олійних культур), зокрема врожаю 2022 року, надаємо орієнтовний перелік суб'єктів господарювання, які провадять діяльність із закупівлі сільськогосподарської продукції 
24 Серпня, 2022 р., 14:58
24 серпня за підтримки Донецької обласної військової адміністрації та Бахмутської районної військової адміністрації, Соледарська міська військова адміністрація на чолі з Сергієм ГОШКО забезпечили доставку хліба до м. Соледар, с. Федорівка, с. Роздолівка та с. Кузьминівка. Також хочемо поблагодорити Кудрявцева Олега за допомогу в роздачі хліба.
24 Серпня, 2022 р., 08:06
Великоросійський реваншизм почав агресивно самостверджуватися в 2000 році з приходом на посаду президента РФ Владіміра Путіна. Саме він назвав розпад СРСР найбільшою катастрофою XX століття, а відповідальність за це поклав на демократичний світ, який, на його переконання, підірвав радянську економіку.
24 Серпня, 2022 р., 08:05
24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.
24 Серпня, 2022 р., 08:00
Цього року ми відзначаємо 31 річницю з Дня проголошення України суверенною і незалежною, демократичною, соціально-правовою державою, бо саме у цьому святі головний зміст одвічної мрії українців до волі, самостійності, самоствердження, національного відродження, побудови демократичного суспільства, розвитку своєї культури, виховання молодого покоління в дусі українських традицій та поваги до славетної минувшини. Наша незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили навалу і кожного дня наближають перемогу над російським агресором.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь