Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Серпня, 2022 р., 08:13
30 серпня за підтримки Донецької обласної військової адміністрації та Бахмутської районної військової адміністрації, Соледарська міська військова адміністрація на чолі з Сергієм ГОШКО забезпечили доставкугуманітарної допомоги до м. Соледар, с. Федорівка, с. Роздолівка та ст. Соль.
31 Серпня, 2022 р., 08:04
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
31 Серпня, 2022 р., 08:02
Відбудеться "Пряма телефонна лінія" начальника управління пенсійного забезпечення Олени Анатоліївни ОВЧИННІКОВОЇ
30 Серпня, 2022 р., 14:53
1. Алгоритм дій вчителя та відповідальної особи під час проведення навчальних занять.
30 Серпня, 2022 р., 08:28
Порядок отримання допомоги на поховання за померлого пенсіонера
30 Серпня, 2022 р., 08:25
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
29 Серпня, 2022 р., 08:55
Сьогодні, 29 серпня, Україна вшановує пам’ять захисників України та загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. 
29 Серпня, 2022 р., 08:01
Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців. Вони стоять в одному ряду з поколіннями борців за волю і державну самостійність. Воїни Русі-України, лицарі Костянтина Острозького, козаки Петра Сагайдачного, Богдана Хмельницького та Івана Мазепи, воїни Армії Української Народної Республіки та Галицької армії Західно-Української Народної Республіки, Антигітлерівської коаліції часів Другої світової війни, Української Повстанської Армії мужньо здобували героїчні перемоги і віддавали свої життя за українську землю.
29 Серпня, 2022 р., 08:00
З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Указом Президента України від 23.08.2019 № 621/2019  установлено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відзначається щорічно 29 серпня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь