Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2022 р., 16:34
Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Рідною мовою прийнято називати мову нації, мову предків, яка пов’язує дитину з її народом, з попередніми та наступними поколіннями.
21 Лютого, 2022 р., 16:24
21 лютого відбулась позачергова 16 сесія Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області восьмого скликання. Головував на сесії міський голова Євген Пластун.  В роботі сесії взяли участь  15 депутатів міської ради. В порядку денному  засідання 3 питання.   Депутати затвердили порядок денний  сесії, Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони Соледарської міської територіальної громади  на 2022-2025 роки, внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік.
21 Лютого, 2022 р., 09:31
20 лютого у комунальному закладі «Соледарський міський центр культури та народної творчості» відбувся Мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні. В заході взяли участь: заступник міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики - Світлана Редченко, представники міської ради, делегації закладів культури та освіти громади, депутати Соледарської міської ради, учні навчальних закладів громади та учасник Євромайдану. Усі учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання і було запалено свічки пам’яті.  По завершенню, кожен долучився до всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті», яка пройшла у сквері по вулиці Парковій, міста Соледар. Ми пишаємося Героями, які примножують славу нашої держави, відстоюють її територіальну цілісність і незалежність, борються, щоб на нашій святій землі панували мир, злагода і добро. Захід пройшов з дотриманням усіх протиепідемічних карантинних обмежень.
20 Лютого, 2022 р., 08:00
20 лютого, ми разом  з усією Україною відзначаємо День  Героїв Небесної Сотні.
17 Лютого, 2022 р., 13:52
Протягом тижня, з 7 по 11 лютого, безробітні, які перебувають на обліку у Бахмутському міському центрі зайнятості опановували нові цифрові навички шляхом участі у тренінгу «Цифрова грамотність».
17 Лютого, 2022 р., 13:18
16 лютого відбулась робоча зустріч партнерів проєкту «ZMINA 2.0» під головуванням міського голови Євгена Пластуна. Цей проєкт буде реалізовано в Соледарській міській територіальній громаді за кошти Європейського Союзу у співфінансуванні з  бюджету Соледарської міської ради.
16 Лютого, 2022 р., 19:55
Незабаром розпочнеться посівна компанія ярих культур. Тому час подбати про якісне насіння для отримання нового урожаю, який в значній мірі буде залежати від того яким насінням будуть засіяні наші поля.
16 Лютого, 2022 р., 19:48
Щороку для захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур'янів використовується значна кількість засобів захисту рослин до роботи з якими залучаються працівники без відповідних навичок та відповідного допуску(посвідчення) до роботи  з пестицидами. Такі дії можуть привести до негативних наслідків. 
16 Лютого, 2022 р., 19:35
Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 14 лютого 2022 року №53, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого 2022 року у закладах освіти Соледарської громади був проведений  День єднання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь