Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2022 р., 09:19
До уваги жителів Соледарської громади! Планується   безкоштовний евакуаційний автобус для жителів громади, напрямком до м. Дніпро. Запис за телефонами 0953856071 Редченко Світлана, 0507766862 Кириченко Наталя, 0669283420 Нагорна Галина.
29 Травня, 2022 р., 15:44
Наразі, міста Донецької області перепідключено на резервні лінії електропередач! Їх потужність обмежена, тому переконливо просимо вас зменшити використання електроприладів великої потужності у домашніх мережах, щоб не спричиняти перевантаження електромереж! Ремонтні роботи високовольтної лінії електропередач продовжуються!
29 Травня, 2022 р., 14:38
На магістральній лінії електропередач 330 кВ спрацював аварійний захист – знеструмлено Центральну електропідстанцію НЕК Укренерго в районі Торецька і, як наслідок, – населені пункти Бахмутського та Краматорського районів. Відновлювальні роботи вже розпочалися – тут необхідно буде ліквідувати близько двох десятків поривів дротів.
29 Травня, 2022 р., 08:05
Останнім часом областю ширяться чутки, начебто буде повністю відключене електропостачання. І навіть дату називають. Це – неправда. Електрика в області буде.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь