Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2022 р., 12:45
Оперативна ситуація по області станом на ранок 3 листопада. Вночі та вранці росіяни здійснювали обстріли по лінії фронту від Курахового до Лимана. На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. У Кураховому пошкоджено електромережі, а в Мар’їнській громаді пошкоджено 2 приватні будинки у Зоряному.
03 Листопада, 2022 р., 10:00
Українська армія сьогодні вже неодноразово довела, що здатна протистояти навалі ворога. Без сумніву, кожен рід військ здійснює свій неоціненний вклад, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Наші війська - це злагоджений механізм, складові якого працюють покладаючись один на одного. Тож сьогодні ми відзначаємо професійне свято воїнів-інженерів та воїнів ракетних військ і артилерії.
03 Листопада, 2022 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
03 Листопада, 2022 р., 08:31
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. Медичні засоби та препарати були надані ВСЕСВІТНЬОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я (ВООЗ), доставку яких було організовано за участі начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА.
03 Листопада, 2022 р., 08:25
Шановні жителі Соледарської міської територіальної громади. На Донеччині, в тому числі і у нашій громаді, триває примусова евакуація цивільного населення. З 1 листопада  2022 року ви можете безкоштовно виїхати до Тернопільської області.
03 Листопада, 2022 р., 08:23
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
03 Листопада, 2022 р., 08:20
Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з метою  поінформованості населення  надає важливу інформацію з  питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Фонду області з  посиланнями на першоджерела для розповсюдження на всіх можливих вебресурсах, групах, серед співробітників тощо.  
02 Листопада, 2022 р., 15:08
На виконання доручення начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія Гошка розпочато роботи з облаштування пунктів обігріву на території громади.  За словами начальника управління житлово комунального господарства Сергія Гончарова,  для облаштування таких пунктів будуть придбані прилади обігріву, генератори, ємності для питної води, дрова, вугілля, тощо. Інформація про місця  розташування  пунктів обігріву буде доведена жителям громади  додатково.
02 Листопада, 2022 р., 13:02
Шановні жителі Соледарської міської територіальної громади. На Донеччині, в тому числі і у нашій громаді, триває примусова евакуація цивільного населення. З 1 листопада  2022 року ви можете безкоштовно виїхати до Тернопільської області.
02 Листопада, 2022 р., 10:13
Вночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Авдіївки до Лимана.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь