Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2022 р., 08:03
Секретаріат Уповноваженого із захисту державної мови запрошує всіх охочих долучитися до його написання незалежно від віку, громадянства чи рівня володіння українською мовою.
09 Листопада, 2022 р., 08:00
9 листопада  велике свято – День української писемності  та мови. Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина.  Без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра.
09 Листопада, 2022 р., 07:35
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
09 Листопада, 2022 р., 07:33
Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з метою  поінформованості населення  надає важливу інформацію з  питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Фонду області з  посиланнями на першоджерела для розповсюдження на всіх можливих вебресурсах, групах, серед співробітників тощо.  
08 Листопада, 2022 р., 12:53
Соціальна квартира (притулок) була створена міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) та заснованим нею МБФ «Українська фундація громадського здоров'я» у співпраці з Київським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, за підтримки Міністерства соціальної політики України, та іншими партнерами в травні 2013 року за фінансової підтримки СНІД-Фонду Елтона Джона, та Фонду Олени Пінчук, Фонду Ріната Ахметова.
08 Листопада, 2022 р., 12:15
Вночі та вранці росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Вугледара до Сіверська.На Волноваському напрямку поранена 1 людина у Вугледарі, також на території громади під обстріли потрапили Павлівка та Богоявленка – пошкоджено 6 будинків.
08 Листопада, 2022 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
08 Листопада, 2022 р., 08:33
Трапляються непоодинокі випадки, коли загарбники, наприклад, при оформленні права власності на нерухомість змушують людей віддавати українські документи і отримувати "папірці" від окупантів. Як бути в таких ситуаціях? – Розповідаємо про процедуру детально.
08 Листопада, 2022 р., 08:26
Шановні жителі Соледарської міської територіальної громади. На Донеччині, в тому числі і у нашій громаді, триває примусова евакуація цивільного населення. З 1 листопада  2022 року ви можете безкоштовно виїхати до Тернопільської області.
08 Листопада, 2022 р., 08:25
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь