Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2022 р., 09:20
До уваги жителів Соледарської громади! Планується безкоштовний евакуаційний автобус для жителів громади. Записуйтесь на евакуаційний автобус і виїжджайте, поки не запізно. Відправлення здійснюватиметься по мірі отримання заявок, тому попередній запис обов’язковий.
12 Липня, 2022 р., 08:45
Соледарська міська військова адміністрація вітає з Днем народження заступницю голови Донецької обласної державної адміністрації Юлію КОСТЮНІНУ.
10 Липня, 2022 р., 18:27
Сьогодні, 10 липня, новопризначений начальник Соледарської міської  військової адміністрації  Сергій Васильович ГОШКО, відвідав с. Яковлівка, с. Білогорівка, с. Парасковіївка та с. Роздолівка. Головною метою поїздки було ознайомлення з гуманітарною ситуацією та обговорення проблемних питань. Також Сергій ГОШКО разом з волонтерами доставив хліб для жителів даних сіл.
09 Липня, 2022 р., 08:00
Соледарська громада з глибоким сумом сприйняла звістку про те, що відійшов у вічність Підойма Анатолій Іванович, голова ради ветеранів ДП «Артемсіль», голова ГО "Рада ветеранів війни та праці в м.Соледар, багаторазовий  член виконкому м.Соледар та депутат міської ради у м.Соледар.
08 Липня, 2022 р., 12:37
В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!
07 Липня, 2022 р., 11:46
ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ПРОДОВЖУЄ ФІНАНСУВАННЯ ПЕНСІЙ ЛИПНЯ
05 Липня, 2022 р., 20:19
Про призначення С.Гошка начальником Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Призначити ГОШКА Сергія Васильовича начальником Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь