Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2023 р., 06:30
Радий зустрічі з Президентом Чехії Петром Павелом. Дякую за те, що зброєю для України, санкціями проти Росії, підтримкою нашого членства у Європейському Союзі, підтримкою нашого членства в Альянсі Чехія та чеський народ реально допомагають наближати перемогу.
07 Липня, 2023 р., 06:18
Перелік осіб, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, що надаються з урахуванням доходів, визначено Порядком надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 389).
06 Липня, 2023 р., 18:30
Зустрівся з паном Прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим. Головний акцент наших переговорів, звичайно, безпека наших країн та всієї нашої Європи, оборонна підтримка й оборонна співпраця. Фундаментальний пріоритет – енергетика та посилення нашої єдності в Європі.
06 Липня, 2023 р., 18:00
Діти-майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. Саме тому Освітній  простір " Соледар: дорога додому" м. Дніпро приділяє багато уваги майбутнім першокласникам. На тематичному занятті "Хочу все знати" майбутні здобувачі освіти пізнають шкільну науку, наполегливо оволодівають знаннями, розвивають свої здібності, старанно готуються до шкільного життя.
06 Липня, 2023 р., 17:30
Ми не можемо уявити Україну без Криму. І поки Крим під російською окупацією, це говорить про одне: війна не закінчилась. Інтерв’ю для CNN. Про повернення Криму, контрнаступальні дії та важливу зброю, яка потрібна Україні.
06 Липня, 2023 р., 09:16
5 липня 2023 року в Гуманітарному центрі  допомоги  внутрішньо переміщеним особам Соледар: дорога додому у м. Черкаси, відбулася видача гуманітарної допомоги від Благодійної організації BlueCheck Ukraine.
06 Липня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
06 Липня, 2023 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
06 Липня, 2023 р., 06:00
Ми ніколи не хотіли цієї війни. Ми не йшли на землю будь-якого іншого народу – це Росія прийшла на нашу землю, спалює наші міста, вбиває та депортує наших людей. Для нас це війна за свободу, і тому ми боремось попри все і не віддамо нашої свободи. Сказав про це під час звернення до студентів Аргентини.
06 Липня, 2023 р., 00:00
Залишається рівно тиждень до ключового дня саміту НАТО у Вільнюсі. А отже, тиждень – до ключового моменту для нашої спільної безпеки в Європі. Максимально працюємо з партнерами, щоб наша спільна безпека у Вільнюсі – перемогла. Усе залежить від партнерів. Слава всім українським героям! Слава кожній нашій бойовій бригаді, усім підрозділам наших Сил оборони та безпеки!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь