Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Липня, 2023 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
20 Липня, 2023 р., 00:00
Протягом усього дня максимум уваги – ліквідації наслідків удару російських терористів по Одесі, по громадах в області, по Чорноморську… по наших портах… Це була чи не найбільша за весь час повномасштабної війни спроба Росії завдати болю Одесі. Дякувати ППО, всім нашим захисникам неба, наслідки цього удару – все ж менші, ніж могли би бути… Із кожним таким ударом ми звертаємось до партнерів знов і знов – повітряний щит України потребує посилення.
19 Липня, 2023 р., 18:40
19 липня 2023 року жителі Соледарської громади, які тимчасово мешкають в м. Павлоград, м. Кам’янське та м. Новомосковськ отримали гуманітарну допомогу, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з #HowardGBUFFETT Foundation (HGBF).
19 Липня, 2023 р., 16:38
19 липня начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації, яке відбулося під головуванням  голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна.
19 Липня, 2023 р., 11:13
Пропонуємо вашій увазі інфографіку щодо змін в підтримці ВПО.
19 Липня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
19 Липня, 2023 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
19 Липня, 2023 р., 08:51
Наразі в Україні деякі підрозділи Державної міграційної служби припинили роботу у зв’язку з тимчасовою окупацією чи бойовими діями. Тож постає питання, як громадянам завершити процедуру отримання паспорта, якщо вони раніше подали до такого підрозділу заяву для оформлення документа.
19 Липня, 2023 р., 00:00
Провів засідання Ставки. Основні питання – це захист наших портів і продовження продовольчого експорту морем. Це стратегічно важливе питання, і не лише для нашої держави. Розробляємо варіанти дій, домовленостей для того, щоб зберегти і українську глобальну роль гаранта продовольчої безпеки, і наші морські виходи на світовий ринок, і робочі місця для українців у портах та аграрній індустрії. Ми боремось і за світову безпеку, і за нашого українського фермера.
18 Липня, 2023 р., 22:00
Обговорили пріоритетні напрями діяльності агентства JICA в Україні. Маємо особливий інтерес до залучення Японії до налагодження виробництва обладнання для розмінування, розбудови мережі реабілітаційних центрів для ветеранів та військових, а також до виробництва енергетичного обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь