Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Липня, 2023 р., 09:21
20 липня 2023 року в м. Дніпро за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА пільгові категорії громадян Соледарської громади отримали комплекти теплих речей від гуманітарної організації Project HOPE.
21 Липня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.
21 Липня, 2023 р., 08:55
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
21 Липня, 2023 р., 00:00
Сьогодні є важливе рішення Національного банку України щодо фінансової установи, яка працює в нашій країні та яка належить російським олігархам – вони під санкціями в різних юрисдикціях. Були застосовані санкції РНБО. І тепер буде правильним, щоб Кабінет Міністрів України невідкладно розглянув відповідні пропозиції Нацбанку України та підтримав їх щодо цієї фінансової установи в інтересах вкладників, заради фінансової стабільності та елементарної справедливості.
20 Липня, 2023 р., 22:19
Щоб роботодавці змагалися за вас. Освітній серіал від Bazilik про найактуальніші професії в діджиталі Як писати так, щоб читали? Фотографувати так, щоб дивилися? І вести соцмережі так, щоб підписувалися? Дізнавайтеся на безоплатних курсах від Bazilik
20 Липня, 2023 р., 22:18
З початку року ГУ ПФУ в Донецькій області надано 176465 послуг. Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області забезпечено прийом та обслуговування мешканців області з питань пенсійного забезпечення, субсидій, пільг, а також страхових виплат.
20 Липня, 2023 р., 22:15
Заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров провів зустріч із керівним директором і командувачем цивільними операціями Європейського Союзу в Європейській службі зовнішніх справ Стефано Томатом, представником секретаріату командувача цивільними операціями Евою-Марією Величкович, головою Консультативної місії ЄС в Україні Рольфом Холмбо, заступницею голови Консультативної місії Морою О’Салліван та радником Консультативної місії з політичних питань Андреасом Сампсоном.
20 Липня, 2023 р., 19:55
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА, жителі громади отримали хліб від гуманітарної організації U-Saved.
20 Липня, 2023 р., 15:27
З метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування населення стосовно профілактики сказу шляхом здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розробила матеріали для проведення інформаційної кампанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу».
20 Липня, 2023 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь