Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Всесвітнього дня книги та авторського права в гуманітарному центр підтримки населення "Соледар:дорога додому м.Київ" відбулася зустріч школярів Соледарської громади з Тетяною Ігнашиною

Дата: 18.04.2024 16:34
Кількість переглядів: 36

18 квітня до Всесвітнього дня книги та авторського права в гуманітарному центр підтримки населення "Соледар:дорога додому м.Київ" відбулася зустріч школярів Соледарської громади з  Тетяною Ігнашиною, відомою київською поетесою,авторкою  книг для дітей, членом ГО " ПОЕТИЧНА РОДИНА", членом літвітальні ОППІР при НСПУ.

У ході зустрічі школярі мали можливість почути вірші з уст автора, розповідь про її творчий шлях та плани на майбутнє. Під час візиту гостя презентувала  нову збірку. Свої твори  пані Тетяна публікує під  літературним псевдонімом Поліська Журавка. Поетеса  підписала і подарувала школярам громади  свою збірку віршів, яка поповнить бібліотечка дитячої літератури в гуманітарному центрі.  Учні теж готувалися до заходу,розповідали про свої улюблені літературні твори. Натхненно і завзято відповідали на питання вікторини «Впізнай казкового героя»,відчули себе героями казок,виконуючи запальний танок.  

Діти отримали солодкі подарунки.Спілкування вийшло легким і цікавим, адже не кожен день дарує нам можливість побачити поета, почути живе слово з уст митця. Можливо, ця зустріч стане каталізатором натхнення для прояву творчих талантів учасників заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь