Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась онлайн-зустріч з представниками УВКБ ООН за участю представників райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, територіальних громад області.

Дата: 22.03.2024 15:06
Кількість переглядів: 36

22 березня за організаційної підтримки Департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації відбулась онлайн-зустріч з представниками УВКБ ООН за участю представників райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, територіальних громад області.

Від Соледарської міської військової адміністрації участь у нараді взяла заступниця начальника Соледарської міської військової адміністрації Світлана Лощакова. Слід зазначити, що організація УВКБ ООН одна з найперших переформатувала свою роботу на території Донецької області, спрямувавши її на оперативну допомогу постраждалому цивільному населенню: надання ремонтних матеріалів, засобів опалення, продуктових і гігієнічних наборів й інших товарів першої необхідності.

З початку 2024 року кількість і масштабність ворожих ударів тільки збільшується, ворог застосовує всі види озброєння для знищення Донецької області. Громади, що знаходяться безпосередньо на лінії бойових дій, та ті громади, які мають статус території можливих бойових дій, щодня зазнають руйнації.

Під час онлайн-зустрічі з представниками УВКБ ООН обговорювались проблемні питання, які виникають під час реагування на надзвичайні ситуації, та напрямки подальшої співпраці з метою оперативного надання необхідної допомоги населенню Донецької області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь