Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось онлайн засідання Робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Соледарської міської ради

Дата: 21.02.2024 20:54
Кількість переглядів: 73

21 лютого  2024 року відбулось перше у 2024 році онлайн засідання Робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Соледарської міської ради. У засіданні взяв участь начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій Гошко. Вела засідання заступник міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики, голова Робочої групи  Світлана Редченко.

В засіданні взяла участь Наталя Красківська,  спеціалістка з соціальної згуртованості Програми розвитку ООН в Україні. яка надала широку інформацію членам Робочої групи про перспективні напрямки діяльності  ініціативних груп і  участі громадських організацій у грантових програмах у 2024 році.

Члени Робочої групи заслухали інформацію про поточну ситуацію на території громади, про участь Робочої групи у мережі робочих груп Донецької області, переваги мережевої співпраці та напрямки діяльноcті, інформацію представника поліції про діяльність у 2023 році, про актуальні питання соціального захисту ВПО у 2024 році, про надання медичних послуг жителям громади у 2024 році, про проведену роботу ГО «Світанок села Яковлівки» у 2023 році,. На засіданні був розглянутий проект плану діяльності Робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Соледарської міської ради на 2024 рік.

Засідання пройшло конструктивно та у дружній атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь