Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о.начальника Управління освіти Соледарської міської ради Інна Блажей в останні дні жовтня стала учасником  Всеукраїнського західу «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання»

Дата: 28.10.2023 18:04
Кількість переглядів: 91

В.о.начальника Управління освіти Соледарської міської ради Інна Блажей в останні дні жовтня стала учасником  Всеукраїнського західу «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання», який було реалізовано  Міністерством молоді та спорту України, спільно з управлінням молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації у партнерстві з Київським обласним молодіжним центром (Управління молоді та спорту КОВА Instagram https://www.instagram.com/sport_koda_ Facebook  https://www.facebook.com/SPORTKODA Київський обласний молодіжний центр  Instagram https://www.instagram.com/kzkorkomc Facebook https://www.facebook.com/kzkorkomc ) реалізовано та спрямовано на підвищення рівня компетентностей осіб, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання або долучаються до реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, шляхом впровадження системи їх підготовки.

Захід розпочався з простого  справжнього спілкування із заступником міністра молоді та спорту України Владиславом Яцуком, представниками керівництва Київської облдержадміністрації, військовослужбовцями, волонтерами, представниками патрульної поліції та надзвичайною ЛЮДИНОЮ - з Героєм України, генерал-майором Ігорем Гордійчуком.

Ввечері першого дня співали й танцювали ВСІ завдяки цікавому та змістовному майстер-класу з народних танців.

Другий день був присвячений Тихому Фестивалю відповідальності, де говорили про Декларацію відповідальності людини.

Богдан Гаврилишин розкрив завісу символознавства, яке підтверджує унікальність  української нації.

Робота в групах була націлена на обмін досвідом та вміння працювати командою. Цікаво було дізнатися про реальних ПЛАСТУНІВ, про те, як здійснюється молодіжна робота колегами з різних регіонів країни. Багато спільного, не менше і нового та цікавого!

Третій день - практикум-вишкіл. Стріляли з пістолетів та карабінів та вправлялися в домедичці. Особлива подяка інструкторам – цивільні отримали змістовний пакет знань з цих , актуальних у наш час,  питань.

Фінальний день був не менше насичений подіями: написали диктант єдності, відчули на дотик Трипільську культуру #Ржищівкраєзнавчий , #цікавовмузеї#Ржищів , #археологічний#1151#історіяміста#деньмузеїв , зробили воскові свічки. Працюючи руками, поглинали історичні факти про пращурів, спрагло ловили слова про НАШУ стародавню історію.

Величезний історичний компонент внесли унікальні постаті сьогодення: прекрасна Леся Коцур, Ректор Університету в Переяславі - Віталій Коцур, к.і.н. Олег Водяний. Дякуємо за  круту інформацію!

РS 

Запрошуюємо нашу Соледарську молодь https://t.me/+_GsZdhdG-vs1OTNi  до ініціативи: ми розкидані, але чекаємо ваші пропозиції (osvita@solerada.gov.ua) про проведення в громаді зустрічі, спрямованої на вивчення унікальності нашої нації .

Подяка Управлінню сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької ОДА (https://donmolod.gov.ua/ ) та Лілії Золкіній за спонукання до дій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь