Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у онлайн-нараді з питань роботи пунктів незламності

Дата: 26.10.2023 14:00
Кількість переглядів: 42

26 жовтня начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у онлайн-нараді з питань роботи пунктів незламності, яку з очільниками військових адміністрацій області проводив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Під час наради обговорили організацію роботи пунктів незламності. На сьогоднішній день всього на Донеччині облаштовані та працюють 207 пунктів незламності. Найбільше пунктів незламності працює у Краматорському і Покровському районах – 101 і 88 відповідно, 6 пунктів незламності у Бахмутському районі та 12 у Волноваському районі. За рік роботи пунктів незламності у Донецькій області до них звернулися 411 828 людей.

«Люди, які залишаються на Донеччині, повинні мати доступ до місць, де в разі потреби можна зігрітися, провести час. Важливо, щоб ці місця також були обладнані швидкісним інтернетом – зараз у нас таких пунктів незламності 191 із 207», – наголосив Вадим Філашкін.

Учасники наради також обговорили питання евакуації населення, насамперед – дітей. У 8 прифронтових населених пунктах Бахмутського і Покровського районів розпочалася обов’язкова евакуація дітей у примусовий спосіб з їх батьками або законними представниками. Наразі евакуювали 45 дітей; 247 дітей ще залишаються у прифронтовій зоні.

За підсумками проведення наради надані відповідні доручення, зокрема – доручення щодо покращення стану укриттів для населення та забезпечення їх всім необхідним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь