Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській районній державній адміністрації

Дата: 19.07.2023 16:38
Кількість переглядів: 62

19 липня начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО взяв участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації, яке відбулося під головуванням  голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна.

На засіданні були розглянуті питання координації діяльності консультативно-координаційних центрів підтримки населення Бахмутського району та співпраці з гуманітарними штабами, ХАБами, осередками підтримки мешканців територіальних громад району. Обговорювалися питання забезпечення гуманітарною допомогою переселенців із Бахмутського району. Увагу було акцентовано на необхідності надання допомоги насамперед громадянам, які належать до найбільш вразливих верств населення: особам з інвалідністю, дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, малозабезпеченим і багатодітним сім’ям, літнім людям.

Сергій Кальян наголосив, що для підвищення якості надання допомоги та оцінки потреби у гуманітарній допомозі необхідне ведення єдиної форми обліку (реєстру тощо) мешканців Бахмутського району, які перебувають на обліку в консультативно-координаційних центрах підтримки населення Бахмутського району та гуманітарних штабах (ХАБах, осередках тощо) територіальних громад Бахмутського району.

З метою недопущення нецільового використання гуманітарної допомоги, контролю за її якістю та кількістю було прийнято рішення, що керівники консультативно-координаційних центрів підтримки населення Бахмутського району Донецької області повинні отримувати від гуманітарних штабів (ХАБів, осередків тощо) територіальних громад Бахмутського району та надавати інформацію (згідно ЗУ «Про захист персональних даних») щодо осіб, які перебувають на обліку в консультативно-координаційних центрах підтримки населення Бахмутського району.

Присутні обговорили питання щодо створення консультативно-координаційного центру підтримки населення Бахмутського району у м. Кривий Ріг, де наразі проживає значна кількість наших земляків.

Станом на 01 липня 2023 року в м. Кривий Ріг було зареєстровано близько 3,0 тис. мешканців нашого району; це приблизно 700 сімей.

З огляду на вищезазначене прийнято рішення про створення консультативно-координаційного центру підтримки населення Бахмутського району у м. Кривий Ріг.

Також на нараді мова йшла про вирішення питання забезпечення консультативно-координаційних центрів підтримки населення Бахмутського району засобами інформатизації з метою створення сприятливих умов для їх ефективної роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь