Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Соледарської міської військової адміністрації долучилися до  мітингу  з вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф.

Дата: 04.06.2023 11:30
Кількість переглядів: 41

4 червня, у День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, мешканці Бахмутського району, які залишили рідні домівки і знайшли прихисток у місті Дніпро, зібралися на мітинг-реквієм, що був організований районним Гуманітарним штабом і «Освітнім простором» Бахмутського району.

На меморіальному заході були присутні радник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Вікторія Точена, представники Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації та військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять дітей – жертв російської агресії, наших маленьких земляків, чиє життя обірвала війна.

Найбільше дітей загинуло у місті Маріуполь – 92 дитини, у Лиманській громаді загинули 13 дітей. Вугледарська, Костянтинівська, Торецька громади – у кожній з громад загинули 4 дитини. Бахмутська, Волноваська, Краматорська, Мар’їнська та Ольгинська громади – в кожній громаді 3 загиблі дитини. Великоновосілківська, Мангушська, Світлодарська, Святогірська, Слов’янська та Соледарська громади – у громадах загинули 2 дитини. Авдіївська, Миколаївська, Очеретинська та Часовоярська громади – у кожній громаді 1 загибла дитина.

На знак пам'яті про загиблих українських дітей учасники мітингу розмістили на деревах символічних паперових голубів. Наші нездійснені мрії, наші діти – голуб’ята, що в небо піднялись.

Білий голуб – символ миру. Діти мають жити в мирі!

Всім народом, всією країною зробимо все можливе й неможливе, аби повернути нашим дітям мирне дитинство.

За матеріалами Бахмутської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь