Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення В. Зеленського за 01.06.2023

Дата: 02.06.2023 00:00
Кількість переглядів: 46

Завершується цей довгий і важкий день. Перш за все мої співчуття рідним і близьким тих, чиї життя забрали російські удари. Ми робимо максимум, щоб захистити людей. Не було такої міжнародної зустрічі, не було таких міжнародних переговорів, на яких не піднімалося б питання ППО для України.

Але захист людей – це захист на всіх рівнях. Укриття мають бути доступними. Ніколи більше не має повторитися ситуація, як цієї ночі в Києві, коли люди прийшли в укриття, а укриття зачинене.

Це обовʼязок представників місцевої влади – дуже конкретний обовʼязок – забезпечити наявність і доступність укриттів цілодобово. Боляче бачити недбале ставлення до цього обовʼязку. Боляче бачити втрати. І якщо обовʼязок на місцях не виконується, це прямий обовʼязок правоохоронців – притягати до відповідальності.

Сьогодні в нашій державі, як і в багатьох інших країнах, відзначається День захисту дітей. Але і в цей день держава-терорист забрала життя української дитини. Але і в цей день Росія обстрілювала наші міста, від Харкова до Херсона, від Києва до Донбасу. Але… і цей день ми використали по максимуму, щоб наблизити поразку терористів. І цей день став часом, коли ми наближаємо відповідальність Росії – кожного вбивці, кожного терориста.

Дякую всім нашим воїнам! Дякую всім, хто тренує наших воїнів, хто допомагає нам зброєю, хто лікує наших героїв після поранень! Дякую всім рятувальникам, усім нашим працівникам ДСНС та інших служб, які ліквідовують наслідки російських ударів! Дякую всім волонтерам, які допомагають нашим воїнам, нашим людям, нашій державі! Дякую всім, із ким ми йдемо пліч-о-пліч до нашої перемоги, до нашого миру й до покарання російських терористів! Слава Україні!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь