Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій

Дата: 21.05.2023 09:27
Кількість переглядів: 61

В Україні щороку у третю неділю травня відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Десятки тисяч людей було розстріляно, сотні тисяч пройшли в’язниці, заслання, табори, примусово проходили психіатричне лікування. Трагедія зачепила дуже багато українців, які боролись за свободу, за свою рідну землю.

Комуністичний рашистський ворог розумів – волю до боротьби за незалежність серед українців неможливо здолати, тому і винищували масово всіх: старих, жінок, хворих, дітей... У часи комуністичного людиноненависницького режиму в Україні за вказівкою ката українського народу Сталіна розстрільні полігони з’явилися в околицях мало не всіх обласних і районних центрів. Биківня, Рутченкове поле, Дем’янів лаз і Заліщики – про ці місцевості чули багато наших співвітчизників.

Політичний режим путінської росії відтворює найжахливіші сторінки історії СРСР як на своїй землі, так і в Україні. рф продовжує ганебну практику геноциду, політичних репресій, терору, голодомору.

З початку військової агресії росії проти України, сотні українців було заарештовано з «обвинуваченнями» за різними статтями. Більшість з них були вивезені з території Криму та ОРДЛО. Ще десятки тисяч мешканців України були примусово переміщені, а фактично - заслані у найвіддаленіші куточки рф.

Наш обов’язок – пам’ятати кожного!

Разом ми сильні! Україна переможе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь