Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Послуги сервісних центрів МВС тепер можна отримати і за закордонним паспортом

Дата: 16.05.2023 08:20
Кількість переглядів: 68

Відтепер українці можуть отримати послуги сервісних центрів МВС, надавши закордонний паспорт або його електронний варіант у застосунку Дія, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Відповідна постанова, яка розширює перелік документів, що надаються особою для отримання послуг у сервісних центрах МВС, була ухвалена Урядом.

До цього у переліку документів, які обов’язково надавалися для ідентифікації особи, був лише внутрішній паспорт громадянина України. Вже починаючи з 11 травня, кожен громадянин України може пред’являти адміністратору сервісного центру МВС закордонний паспорт.

У МВС нагадують, що паспорт потрібен для отримання усіх послуг сервісних центрів, таких як: здача теоретичних і практичних іспитів, отримання посвідчення водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів тощо

Важливо. Якщо громадянин надає ID-картку без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію свого місця проживання, він має також надати довідку про реєстрацію місця проживання особи. Так само у разі надання паспорта громадянина України для виїзду за кордон разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи.

Консультації щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном: (044) 290-19-88, а також на сторінці Головного сервісного центру МВС у Facebook або на сайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь