Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення В. Зеленського за 11.05.2023

Дата: 12.05.2023 00:00
Кількість переглядів: 61

Сьогодні маю почесне і дуже приємне завдання на цю звернення - маю честь подякувати нашим воїнам і підрозділам, які відзначилися в обороні держави з початку цього тижня.

Оперативно-стратегічна група військ Хортиця – 3-тя та 5-та окрема десантно-штурмова бригада та 28-а окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу... Дякую всім вам, хлопці, кожному солдату, сержанту та офіцеру, за надзвичайно успішні дії по знищенню окупантів. Дуже гарний результат!

Оперативно-стратегічна група військ «Таврія» – воїни 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола, Запорізька Січ 55-ї окремої артилерійської бригади, наші славні «п’ятдесять дев’ятниці» – 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Яків Гандзюка та 79-ї окремо Дякую всім за вашу твердість на позиціях, за вашу силу в боях, за натхнення до перемоги, яке ви віддаєте всій Україні своєю точністю і мужністю.

Одеська оперативно-стратегічна група військ - подяка воїнам 406-ої окремої артилерійської бригади імені бригадного генерала Олексія Алмазова за чудові результати у знищенні точок зосередження ворога!

Сьогодні також хочу відзначити екіпажі артилерійських екіпажів 63-ї окремої механізованої бригади - хлопці вміють "віднімати" ворожу техніку на полі бою. Кожен ваш точний удар, наші герої, означає врятовані життя українців. Дякую!

Цього тижня і підрозділи нашої Нацгвардії заслуговують на визнання. Зокрема, воїни 1-ї та 14-ї оперативних бригад Нацгвардії, які разом з усіма силами оборони та безпеки України боронять нашу країну у Донецькій та Луганській областях. Дякую вам, нацгвардійці, за стійкість і за вміння за допомогою своєї розвідки та артилерії штовхати колишню "другу армію світу" все нижче і нижче в списку військ.

Слава всім нашим воїнам, які зараз у бою! Слава нашим прекрасним людям!

Дякую всім на світі, хто допомагає нам, українцям!

Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь