Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Зеленський взяв участь у третьому засіданні міністерського круглого столу щодо підтримки України під керівництвом українського уряду, групи Світового банку та МВФ.

Дата: 13.04.2023 06:14
Кількість переглядів: 135

Взяв участь у третьому засіданні міністерського круглого столу щодо підтримки України під керівництвом українського уряду, групи Світового банку та МВФ.

Перше: першочергові потреби у відбудові. Щоб люди поверталися в Україну, щоб агресор програвав не лише на полі бою, а буквально в усьому, нам потрібне погодження програми підтримки для покриття першочергових проектів швидкого відновлення.

І друге: вже треба працювати над конкретними механізмами спрямування заморожених російських активів на компенсацію завданих Росією збитків. Це буде саме миротворчий акт – у глобальному масштабі. Потенційні агресори повинні це бачити.

На війні не буває другорядних фронтів. Усі потребують уваги та міцності. Фінансовий фронт – особливо. Ми робимо свою частину роботи, і я вдячний усім, хто допомагає. Але фундаментальні рішення залежать від вас. Вірю, що вони будуть ухвалені!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь