Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення В. Зеленського за 11.04.2022

Дата: 12.04.2023 00:00
Кількість переглядів: 101

Ми зараз на такому етапі війни, коли нашому суспільству і партнерам важливо не втрачати відчуття шляху, який нам треба подолати. Саме шлях. Шлях, який попереду.

У порівнянні з минулим роком зараз в багатьох місцях тихіше. Але це не означає, що десь можна ігнорувати війну або бути менш зосередженим на допомозі державі. Ми разом з нашими партнерами встигли зробити багато для захисту людей, України та всієї Європи. Але це не означає, що настав час відпочивати на лаврах.

Так само, як кожен в Штабі відповідає за свою частину оборони держави, так і на шляху до перемоги кожен повинен розуміти, які його кроки до перемоги. І чи достатньо цих кроків, щоб завершити весь шлях.

Немудро просто пасивно сподіватися, що перемогу принесе хтось інший, той хто зараз в окопах, хто зараз в штурмах. Це спільне завдання. Перемогу здобувають кожен. Тими, хто за це бореться і тими, хто дає зброю. Тими хто зменшує можливості держави-терориста і тими хто збільшує можливості України.

Дякую всім українським чоловікам і жінкам, які розуміють, що ми маємо пройти цей шлях разом - до перемоги, і в справжньому єдності, підтримуючи один одного і державу. Я вдячний всім нашим партнерам у світі, які продовжують активно допомагати.

Слава всім нашим воїнам! Слава нашому сильному народу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь