Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соледарська міська військова адміністрація продовжує роботу щодо забезпечення гуманітарною допомогою мешканців Соледарської громади

Дата: 06.04.2023 17:54
Кількість переглядів: 77

Чотириста сім днів широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Чотириста сім  днів кожен на своєму фронті робить все заради перемоги.

Соледарська міська військова адміністрація продовжує роботу щодо забезпечення гуманітарною допомогою мешканців Соледарської міської територіальної громади, які сьогодні лишаються в громаді, а також тих, хто вимушено проживає на території інших областей України.

На підставі даних гугл-форми та згоди на обробку персональних даних сформовані списки для отримання гуманітарної допомоги. По мірі надходження гуманітарної допомоги, продуктові набори розсилаються громадянам. Станом на 6 квітня 2023 року 549 продуктових наборів надіслані через відділення поштового зв’язку Укрпошта у Чернівецьку, Івано-Франківську, Рівненську, Кіровоградську, Полтавську, Львівську, Запорізьку області та 391 пакунків видані частково в Дніпропетровській області (Дніпро, Павлоград, Каменське та Новомосковськ). 

Хто заповнював заявку і ще не отримав продуктовий набір, чекайте розсилки в свою область по мірі надходження гуманітарної допомоги від донорів. Слідкуйте за оголошеннями на сайті військової адміністрації та офіційних сторінках в соцмережах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь