Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення В. Зеленського за 21.03.2022

Дата: 22.03.2023 00:00
Кількість переглядів: 110

 

Сьогодні Україна почала відзначати першу річницю перших переможних боїв повномаштабної війни – боїв на півночі нашої країни, які змусили окупанта втікати. Саме 21 березня минулого року завершилася Мощунська битва, маленьке село на Київщині, і це був перший великий крок нашої країни до перемоги у цій війні.

Були і інші такі кроки... Битва під Гостомелем. Ірпіньська битва. Бої в Чернігівській та Сумській областях. Битва під Зміїним. Запеке протистояння на півдні України та наша унікальна оборонна операція, яка повернула свободу Харківській області.

Такого ж результату ми досягнемо і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, на якій неодмінно пануватиме український прапор. У наступному протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя на Азовщині. На повернення нашого Криму, звідки вже почалася міграція найдальноглядніших щурів держави-терориста.

Слава всім і кожній, хто зараз в бою! Слава всім і кожній, хто воює за Україну під Бахмутом, Авдіївкою, Вугледаром та усіма іншими гарячими точками фронту! Слава нашим героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь