Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

“Характери Гідності” Сергій Бондарев

Дата: 19.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 130

“Характери Гідності” – спільний проєкт Національного музею Революції Гідності та ГО “Родина Героїв “Небесної Сотні”. Це серія роликів про те, якими герої Майдану були в житті. Це короткі історії про їхнє дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення. Розповіді найближчих родичів покликані нагадати нам про ціну свободи та відповідальність за її збереження. Ці відео є складовою інформаційної кампанії Національного музею Революції Гідності до пам’ятних днів: 18–20 лютого – Дня Героїв Небесної Сотні.

"Ми завжди, ні, не ми, це Сергій завжди будував такий маршрут пізнання інших країни, неначе ми місцеві. Ми приїжджали дізнавалися – а де тут ринок, які місцеві супермаркети, що люди купують у цьому місті, у цій країні. До того ж він легко знайомився з людьми, швидко входив у діалог, і якось одразу відкривалися дуже цікаві розмови – про стиль життя, про те, хто ці люди. Як воно у нього так легко виходило – не знаю", – розповідає Світлана Бондарева, дружина Сергія Бондарева.

Сергій Бондарев народився 24 листопада 1981 року, проживав на Донеччині, працював у галузі IT. У 2013-му Сергій з перших днів Євромайдану відвідував мітинги у середмісті Києва. 18 лютого 2014 року близько 20:00, перебуваючи поблизу Будинку федерації профспілок України, отримав чотири вогнепальні поранення та помер того дня у лікарні.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь