Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення начальника Соледарської МВА з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2023 08:34
Кількість переглядів: 124

Вшановуємо памʼять жертв Голокосту. Розділяємо біль єврейського народу та всіх постраждалих від нацистського терору під час Другої світової війни.

Нелюдська жорстокість, породжена нацистською ідеологією, забрала життя мільйонів ні в чому не винних людей, приналежних до різних релігій, етнічних, культурних та національних спільнот.

Голокост – спільний біль для представників народів усього світу, яким теж випала гірка доля пройти крізь тенета фашистських творців доктрини знищення квітучої еліти патріотів і, в той же час, урок для людства більше ніколи не повторювати помилок минулих років, щоб не допустити такого у майбутньому.

Дата 27 січня сповнена особливими жалобою і сумом, про наслідки тих жахливих подій українцям й досі нагадують схили Бабиного Яру, де, у роки окупації нашої Батьківщини, було розстріляно чимало представників єврейської національності та корінних жителів України, які потрапили під караючий меч фашистських окупантів.

У Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту висловлюю свої щирі співчуття рідним і близьким полеглих жертв Голокосту. У пошані схиляю голову перед тими, хто ризикуючи своїм життям, рятував в’язнів від нацистських таборів та розстрілів.

Зичу жителям Соледарської громади міцного здоров’я, світлої долі та Божої ласки, а також берегти в серці пам’ять про незліченні жертви Голокосту в Україні. Нехай злагода і добробут панують у ваших оселях, а щастя і удача будуть вашими постійними супутниками.

 З повагою начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій ГОШКО

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь