Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласна онлайн-нарада з начальником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, керівниками громад та правоохоронцями.

Дата: 13.05.2022 16:12
Кількість переглядів: 529

Соледарськй міський голова Євген ПЛАСТУН прийняв участь у обласній онлайн-нараді з начальником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, керівниками громад та правоохоронцями.

Необхідність посиленого контролю за дотриманням заборони на продаж алкогольних напоїв обговорили начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, керівники громад та правоохоронці.

За оперативною інформацією, порушення заборони були виявлені у містах Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також у низці інших населених пунктів області, зокрема, і у прифронтових. 

«Та стресова ситуація, у якій знаходиться нині кожен, хто перебуває на території області, вживанням алкоголю може бути лише загострена та посилена. Саме тому заборона на продаж спиртного має дотримуватися неухильно», -  зазначив Павло Кириленко.  

Очільник області поставив завдання у найкоротший термін відпрацювати усі торговельні точки, які були помічені у порушенні заборони. 

«Підкреслюю: це питання — на особливому контролі,  оперативні рейди проводяться і проводитимуться регулярно. А реагування по їхнім результатам, як і зараз, так і в подальшому будуть миттєвими і жорсткими», - наголосив він. 

(https://dn.gov.ua/news/zaborona-na-prodazh-alkogolnih-napoyiv-na-donechchini-maye-dotrimuvatisya-neuhilno-pavlo-kirilenko)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь